10+ megható pillanat, amikor a hírességek felfedték valódi színeiket

Minden fotó mögött bújik egy történet, legyen az érdekes vagy teljesen hétköznapi. A cikkben szereplő fotók pedig a hírességek életének megható, kíváncsi és egyszerűen kedves pillanatait mutatják be. Mindegyikük tele van őszinte érzelmekkel, amelyek megmelengethetik a szívünket.

 

Hirdetés

Tom Hanks a parkban kocogott, és találkozott egy friss házaspárral. Megkérték a színészt, hogy fotózkodjon velük, ő pedig örömmel igent mondott. Később ezt a fotót a Twitteren tette közzé, és gratulált a boldog párnak, Ryannek és Elizabethnek.

Tom Cruise azóta tartja a kapcsolatot Dakota Fanninggal, hogy együtt szerepeltek a 2005-ös Világok háborújában, és minden évben születésnapi ajándékokat küld neki.

Egy talk show-ban Emilia Clarke elárulta, hogy szereti Matt LeBlancot, aki a legendás sorával válaszolt: „Hogy vagy?”

Hirdetés

Dwayne Johnson megeteti feleségét, amíg ő a babájukat eteti.

Charlie Chaplin egy bábot tart a kezében, amely híres karakterét, 1917-et ábrázolja.

Lady Gaga egy utolsó előadást mutatott be Tony Bennettel, barátjával és kollégájával, aki Alzheimer-kórban szenvedett, és nem emlékezett rá.

Amikor Gaga csillogó ruhájában a színpadra lépett, Bennett hirtelen a nevét kiáltotta. Az énekesnő majdnem elsírta magát, mert hosszú idő óta először mondta ki a nevét. Ő az, aki segített neki felépíteni a mai sikeres karrierjét.

Az 1960-as fotón Frank Sinatra és Elvis Presley osztoznak a színpadon és adják elő egymás dalait. Sinatra elénekelte a híres „Love Me Tender”-t, Presley pedig a „Witchcraft”-t.

Embed from Getty Images

Hirdetés

Dustin Hoffman, aki Dr. Dre slágerét adja elő Eminem ’99-es koncertjén.

Embed from Getty Images
Natalie Portman az iskolás bálján.

1985: Dolph Lundgren átöleli Grace Jonest. A testőreként dolgozott, de kapcsolatuk hamarosan szerelemmé változott.

A 11 éves Elizabeth Taylor segít színésztársának, egy Pal nevű Collie-nak „aláírni” a szerződését a stúdióval. Mindketten a Lassie című filmben szerepeltek.

Embed from Getty Images
Ez a fénykép abban a pillanatban készült, amikor Michelle Pfeiffer visszakapta az ellopott 1965-ös Mustangot.

Hirdetés

Selena Gomez bevallotta, hogy Jennifer Aniston évek óta inspirálta őt.

Liv Rundgren nagy rajongója volt az Aerosmith frontemberének, Steven Tylernek. A plakátjai a falán lógtak, és rájött, hogy feltűnően hasonlít rá és lányára, Miára.

Később rájött, hogy Tyler a biológiai apja, míg a rockénekes, Todd Rundgren a mostohaapja. Így kapott a leendő színésznő egyszerre 2 csodálatos apát, akikkel mind a mai napig szoros a kapcsolata. Kicsit később Liv megváltoztatta a vezetéknevét Rundgrenről Tylerre.

Liv még a fiát is úgy hozta világra, hogy Steve Tyler és nővére, Mia a szobában volt. Az apja volt az, aki elvágta fia köldökzsinórt.

 

via

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek