10 zseniális trükk, amivel a hírességek kifogástalanul néznek ki a nyilvánosság előtt

Ha valaki közszereplő, akkor rengeteg eseményen kell részt vennie. Ez azt jelenti, hogy időt és pénzt kell költeniük a megjelenésükre, beleértve a ruhákat, a hajat és a sminket. Mindennek makulátlannak és hibátlannak kell lennie, hiszen minden szem és kamera rájuk szegeződik. Ezért gyakran folyamodnak unortodox trükkökhöz, hogy arcukat, testüket és ruháikat tökéletes állapotban tartsák.

 

Hirdetés

1. Margot Robbie szoptatós anyukáknak való krémmel hidratálja az ajkait.

Az Öngyilkos osztag sztárja számos szokatlan szépségápolási trükköt tartogat a tarsolyában. Az egyik ilyen, hogy mellbimbókrémmel hidratálja az ajkait.

2. Sienna Miller ketchuppal szokta bekenni a haját.

A hennafesték a hajban olyan probléma, amivel mindenki találkozhat. Még akkor is, ha az a valaki egy híresség. Bár a nem kívánt hajfesték eltávolítására számos módszer létezik, Sienna Miller szerint a közönséges ketchup a leghatékonyabb.

Annak érdekében, hogy megszabaduljon a sikertelen festéstől, a színésznő minden este ketchuppal kente be a haját.

3. Barnító vagy harisnyanadrág?

Hirdetés

A királyi család tagjainak egész évben semleges színű harisnyanadrágot kell viselniük a hivatalos eseményeken. Ezt mondja a protokoll. Letizia királynő azonban szinte mindig figyelmen kívül hagyja ezt a szabályt. Ehelyett Spanyolország First Ladyje egyszerűen csak barnítja a lábát. Ez a trükk ápolt és fényes külsőt kölcsönöz a bőrének.

4. Sandra Bullock popsikrémmel hidratálja a szemhéját.

Pictured: Sandra Bullock Mandatory Credit ?? Gilbert Flores/BroadimageWARNER BROS. CINEMACON Red Carpet 2018 4/24/18,Caesars Palace, Las Vegas NV, United States of America Broadimage Newswire Los Angeles 1+ (310) 301-1027 New York 1+ (646) 827-9134 sales@broadimage.com http://www.broadimage.com

Sandra Bullock 57 évesen is mesésen néz ki. Kiderült, hogy ebben egy fenékkrém segít neki.. A híresség azonban nagyon szokatlan módon használja. A színésznő a ráncok ellen keni a szemére a terméket. Sandra szerint ez a leghasznosabb szépségtitka.

5. Sok híresség fogkefével fésülködik. Nem, nem elírás.

Gyakran látni olyan hírességeket, akiknek elegáns frizurájuk van, és egyetlen hajszáluk sincs a helyén. Ahhoz, hogy még az elöl lévő rakoncátlan hajszálak is a helyükön maradjanak, egy kissé furcsa fogást használnak: egy hajlakkal befújt fogkefét.

6. Alapozó és/vagy sminkalapozó?

Meghan Markle a természetes megjelenés híve, és nem rejti szeplőit vastag sminkrétegek alá. Harry herceg hitvese ezért csak alapozó használatára szorítkozik, és csak az arc egyes területeire visz fel sminkalapot a hivatalos események alkalmával.

7. Sok híresség visel alapozót a fülén.

Hirdetés

A hírességek füle a vörös szőnyegen a gyenge pontjuk lehet, mivel néha pirosabbnak tűnik, mint az arcuk többi része. Ezért az arcuk kerületén túl is alapozót visznek fel, egészen a fülükig, a hajvonalukon túl, és a nyakukig is. Így a bőrük tónusa egyenletesnek fog tűnni, és nem lesznek kontrasztos területek.

8. Többfunkciós kendők.

A protokoll szerint a királyi család képviselői nem vehetik le a felsőruházatukat nyilvánosan. Ezért láthattuk II. Erzsébetet és Kate Middletont olyan gyakran elegáns ruhakabátban. És bár a hétköznapi megjelenésekben teljesen helyénvalónak tűnnek, elég nehéz elképzelni, hogy egy esti öltözéket felsőruhával együtt lássunk. Ilyenkor egy szabályos kendő vagy egy, a ruhához illő köpeny jöhet a segítségünkre. Ezek segítenek melegen tartani a hideg időben anélkül, hogy ellentmondanának a szabályoknak.

9. Csiszolópapír a cipő talpán.

Janet Mandell híres stylist, aki olyan ügyfelekkel dolgozik, mint Ariana Grande és Gigi Hadid. Általában csiszolópapírral szokta lecsiszolni ügyfelei cipőjének alját, mert a vörös szőnyeg kicsit csúszós tud lenni.

10. Beyoncé ragasztóval stilizálja a szemöldökét.

Manapság már számtalan szemöldökformázó termék létezik. De Beyoncé és sminkmestere, Sir John egy egyszerű és igen hatékony módszert alkalmaznak – ragasztópálcikát használnak, amit bármelyik írószerboltban megtalálsz.

Hirdetés

Sir John szerint a ragasztó nem csak a formázásban tesz jót, de nem tömíti el a pórusokat, és könnyen eltávolítható.

via

Kapcsolódó cikkek