11 híresség, akik felvállalják a hibáikat, és szeretik a testüket

Ha alaposabbn is megvizsgáljuk a hírességek iránti rajongásunkat, rájöhetünk, hogy ők egyfajta „a siker jelzőfényét” jelentik a hétköznapi emberek számára. Imádjuk utánozni azokat, akiket hírnévvel és szerencsével áldottak meg, de néhányuk különösen nagy hatással lehet ránk, köszönhetően mindazoknak a történeteknek, amelyekben leküzdötték azt a rossz lapot, amit az élet nekik osztott.

Imádjuk a jó sikertörténeteket, de azt is szeretjük, ha a hírességek többnek bizonyulnak, mint divatikonok, és példát tudnak mutatni az önszeretetre és az elfogadásra. Ezért összeállítottunk egy listát azokról a hírességekről, akiket éppen ezért csodálunk.

Hirdetés

 

Karolina Kurkova

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karolina Kurkova (@karolinakurkova) által megosztott bejegyzés

A cseh modell, Karolina Kurkova leginkább a Victoria’s Secret fehérnemű show-ban nyújtott teljesítményéről ismert. De ha valaha is alaposan megnézted a képeit (bár nem magazinokban, mert photoshoppolják), akkor valószínűleg észrevetted, hogy a kedves hölgynek nincs köldöke. Ennek oka egy gyermekkori műtét, valószínűleg egy sérv miatt. Ez azonban egyáltalán nem rontja el a megjelenését.

Melanie Gaydos

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melanie Gaydos (@melaniegaydos) által megosztott bejegyzés

Ha genetikai betegsége megváltoztatja az egész megjelenését, az sok embert megtörhet, de Melanie Gaydos felkarolta. A 28 éves modell ektodermális diszpláziában szenved, és szinte vak és kopasz az alopecia miatt. Melanie modellkedett az Eugenio Recuenco, a Galore magazin, a Cosmopolitan magazinnak, és sétált a New York-i divathéten.

Megan Fox

Hirdetés

Aki azt hitte, hogy Holywood egyik legforróbb színésznőjének nincsenek hibái, meg fog lepődni, ha megnézi hüvelykujjának formáját. Állítólag a lenyűgöző színésznőnek emiatt alacsony volt az önbecsülése, de megtanulta értékelni testét teljes formájában.

Seal

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SEAL (@seal) által megosztott bejegyzés

Nehéz figyelmen kívül hagyni azt a hibát, ami miatt Seal ezen a listán landolt, mivel ez az arcán van – és ha valaha is azt gondolta, hogy ez egy rossz pattanásprobléma eredménye, tévedett.
Seal egyfajta lupus – discoid lupus erythematosus (DLE) szenved.

Ez egy krónikus bőrbetegség, amely gyulladással és hegesedéssel jár a napsugárzásnak kitett bőrön.

Paola Antonini

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paola Antonini (@paola_antonini) által megosztott bejegyzés

2014-ben ez a lenyűgöző fiatal hölgy elvesztette a lábának egy részét, miután egy részeg sofőr elgázolta. De egy olyan helyzetben, amikor sokan feladták volna, Ő felülemelkedett, nagyszerű modellkarriert ért el, és most a testpozitív életmód szószólója. És nézd, mennyi öröm van a képein!

Kate Bosworth

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Bosworth (@katebosworth) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Kate Bosworth a 21, a The Horse Whisperer és a Young Americans című filmekben nyújtott alakításával hódította meg a szívünket. És nem tudod levenni róla a szemed, még akkor sem, ha a saját szeme olyan… érdekes. Kate heterokrómia nevű betegséggel él, ami miatt az egyik szeme kék, a másik kék és barna.

Andy Garcia

Lehet, hogy úgy hangzik, mint egy könyv története, de Andy Garcia valójában egy ikertestvérrel született a vállán, és tengerparti képein egy évekkel ezelőtti műtétből maradt heg található. Ez azonban soha nem akadályozta meg abban, hogy eljátssza a gengsztereket.

Gerard Butler

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gerard Butler (@gerardbutler) által megosztott bejegyzés

Gerard Butlernek gyerekként műtéten kellett átesnie, hogy korrigálja a fülzúgását, így a füle miatt „kilógott”. Olyannyira, hogy a Tomb Raider film forgatásán dolgozó sminkeseknek a helyére kellett ragasztaniuk.

Milo Ventimiglia

Mindannyian beleszerettünk a This is Us sztárjába, de korábbi színészi éveiben nem hagyta ugyanezt a benyomást. Az ajka nem mozog megfelelően a rossz idegműködés miatt. Alapvetően a felső ajkának nincs tapintási érzéke.

Hirdetés

Miles Teller

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miles Teller (@miles.teller) által megosztott bejegyzés

A 31 éves színész arcán észrevehető hegek vannak, és mivel az arc a színész legnagyobb eszköze, örülünk, hogy ez nem állította meg karrierjében. Ki akarna lemaradni a Whiplash vagy a The Spectacular Now briliáns alakításáról?

Owen Wilson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

owenwilson_official (@owenwilson_official) által megosztott bejegyzés

Már említettük, hogy az arcvonások kulcsfontosságúak a színészek karrierje során, de még egy híresség, aki az árral szemben úszik, Owen Wilson – hírhedt orra többszörös törések eredménye. Ezenkívül ez egyfajta védjegye.

 

via

Kapcsolódó cikkek