12 innovatív dolog, ami megérdemli, hogy mindenhol ott legyen

A modern kütyük jelentősen leegyszerűsítik az életünket. Legyen szó az apró orrszűrők kényelméről vagy az egészséget figyelő babazoknik adta nyugalomról, ezek a találmányok enyhítik aggodalmainkat, és lehetővé teszik, hogy megbecsüljük az értékes pillanatokat.

 

Hirdetés

1. 3D nyomtatással létrehozott házak

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New Story (@newstory) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New Story (@newstory) által megosztott bejegyzés

A házépítés innovatív megközelítése, hogy véget vessenek a globális hajléktalanságnak. Felismerve, hogy a hagyományos építési módszerek nem képesek megfelelően kielégíteni az igényeket, kifejlesztettek egy 3D nyomtatási technikát, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű házak sokkal gyorsabb felépítését.

2. Fürdőszobai fülkék ülőhelyekkel a kisgyermek számára

Ezek az egyedi fülkék a falhoz rögzített kis ülőkékkel rendelkeznek, amelyek kényelmes és higiénikus megoldást nyújtanak a kisgyermekes szülők számára. Ez az innovatív kialakítás a japánok részletekre való odafigyelését tükrözi.

3. Iránytű, ami Wi-Fi kapcsolat nélkül is képes megtalálni az embereket

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Smart Compass (@smartcompass_lynq) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

A LynQ Compass megbízható megoldást kínál a fesztiválokon és koncerteken való navigáláshoz a barátokkal, még akkor is, ha a telefonunk az akkumulátor lemerülése vagy a rossz kapcsolat miatt más nem működik. Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi, hogy hálózat vagy Wi-Fi nélkül is megtaláljuk társainkat, így nélkülözhetetlen eszközzé válik a szabadtéri kalandok, például a hegyi túrák során.

4. Kicsi mosógép, ami ultrahangos technológiával tisztítja a ruhákat

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dolfi (@dolficlean) által megosztott bejegyzés

A mosás időigényes, de ez a mosógép az ultrahangos technológiát használja a ruhák gyors és kíméletes tisztítására és fertőtlenítésére, miközben hosszabb ideig frissen tartja azokat. Ideális megoldás az elfoglalt, sokat utazó emberek számára, akik bárhol tiszta és friss ruhákat szeretnének viselni.

5. Vezeték nélküli töltő és UV fertőtlenítő

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ampere (@ampere_technology) által megosztott bejegyzés

Az okostelefonjaink mindenhová elkísérnek minket, a napi ingázástól a fürdőszobáig és a konyháig. Ez a vezeték nélküli töltő a hordozhatóság kényelmét kínálja, így bárhová magunkkal vihetjük, miközben a készülék fertőtlenítésének további előnye is biztosított.

6. Hálók, amelyek felfogják a szemetet

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TecnoConverting Engineering (@tecnoconverting) által megosztott bejegyzés

A Techno-Grabber egy innovatív megoldás, amelyet a hulladék hatékony eltávolításával a tiszta környezet fenntartására terveztek. Az újrafelhasználható műanyagból készült eszköz felhasználóbarát élményt nyújt, miközben világunk sürgető igényeit is kielégíti.

Hirdetés

7. Intelligens zokni, ami nyomon követi a baba állapotát

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Owlet (@owletcare) által megosztott bejegyzés

Kisgyermekeink biztonsága a legfontosabb, ezért kifejlesztettek egy olyan okos zoknit, ami nyomon követi a babák állapotát. Ez az eszköz figyeli a baba oxigénszintjét és szívritmusát, időben értesítést küld, ha figyelemre van szükség.

8. Állítható fejtámlával ellátott tömegközlekedési eszközök

Nagyobb kényelmet biztosítanak az utasoknak a hosszú repülőutak során. Ezek a fejtámlák segíthetnek megelőzni a nyak megerőltetését és csökkenteni a kényelmetlenséget, így könnyebbé válik az alvás vagy a pihenés az út alatt.

9. Légszűrők az orrba

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Resprana (@resprana.inc) által megosztott bejegyzés

A Duo egy új, kényelmes, az orrba helyezhető szűrő, ami a belélegzett szennyezett levegő problémája ellen küzd, védelmet nyújt az allergének és más, a légkörben lévő káros részecskék ellen.

10. Egy táskában elférő WC-sterilizátor

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mahaton (@mahatondisinfection) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

A világ első hordozható WC-sterilizálója a tiszta és higiénikus privát szféra kényelmét kínálja, bárhová is megy. Ezzel az innovatív kütyüvel mindössze 120 másodperc alatt eltávolíthatja a baktériumokat a WC felületéről. Nemcsak felhasználóbarát és vízálló, hanem a személyes higiéniával kapcsolatos nyugalmat is biztosítja.

11. Napelemes kabát

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vollebak (@vollebak) által megosztott bejegyzés

Ezt az innovatív dzsekit egy olyan, erősen reagáló anyaggal tervezték, ami képes bármilyen fényforrást elnyelni és világítani a sötétben, így tökéletesen alkalmas a gyenge fényviszonyok közötti futáshoz, emellett vízálló és légáteresztő, így esős időben is használható.

12. A horkolás ellen küzdő eszköz

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Silent Sleep Training (@silentsleep_training) által megosztott bejegyzés

Ez az eszköz csendes megoldást kínál a család nyugalma érdekében, és könnyen karbantartható, mivel vízálló és könnyen tisztítható. A program három fázisból áll, és az optimális eredmények elérése érdekében ajánlott az első fázisban heti hat napon 15 percig használni, majd a második fázisban heti két napon 15 percig, végül a harmadik, utolsó fázisban havonta kétszer 15 percig.

via

Kapcsolódó cikkek