14 alkalom, amikor az emberek törődtek másokkal és feldobták a napjukat

Manapság elég könnyű elveszíteni a hitet az emberiségben. De szerencsére ugyanilyen gyorsan vissza is lehet állítani. Ugyanis több jó ember él a Földön, mint gondolnánk, és jótetteik emlékeztetnek erre. A kedvesség, amit nagy szívükben találsz, hangosabban beszél, mint 1000 ékes szó.

Meggyőződtünk arról, hogy a törődés tucatnyi módon megnyilvánulhat, és összeállításunk szereplői emlékeztetni fognak arra, hogy a hozzánk közel állók iránti figyelem és szeretet legapróbb jelei is egy kicsit jobbá tehetik mindenki életét.

Hirdetés

 

„A nagymamám megkérdezte, mit kérek reggelire. Mondtam, hogy egy főtt tojás elég lesz. Úgy tűnik, a nagymamám nem osztja az ételminimalizmusomat. De azért mégis főzött egy tojást.”

Kanadai csapatmunka:

„Anyukám folyamatosan összevarrja a kutyám játékait, hogy „megmentse az életüket”, és a kutyám gyengéden bánik velük a műtét után.”

Hirdetés

„Megkértem a férjemet, hogy hozzon tonhalat. Csak konzervet vettem volna, és lecsöpögtettem volna a levét. Esetleg citrommal meglocsoltam volna. De a férjem ezt hozta nekem.”

A részletekre is odafigyelő gazdi.

„Így vágják a füvet a városomban – nem engedik, hogy a közelben parkoló autókra kerüljön. Ez egy kis kedvesség, de nagyon átgondolt.”

Hirdetés

„A nagynéném csinált egy ‘drive-in mozit’ a család összes gyerekének.”

„Ezt tegnap este láttam.”

„Régi bőröndből készítettem ágyat a kiscicámnak”

„A kutyám vigyáz rám, amikor beteg vagyok, mindig figyel rám, és csak akkor alszik, amikor alszom. Ezt a képet közvetlenül ébredés után készítettem.”

Hirdetés

„A 7 éves húgom cukorkákat tett az antidepresszánsok mellé, hogy extra boldoggá tegyenek.”

„A helyi csatornámban van egy kis lépcső, ahol a kacsák be- és kijuthatnak a vízből.”

„A takarómat a 90 éves nagymamám házában hagytam, és megkértem, hogy küldje vissza. Sütit és brownie-t csomagolt bele.”

„Ahogy melegebb lett, a férjem a tornácon kezdett enni. Úgy döntöttem, hogy készítek neki egy ajándékot az évfordulónkra.”

Hirdetés

via

Kapcsolódó cikkek