14 ember, aki jobban tenné, ha komoly távolságot tartana a modern technológiáktól

Nem csak az idősebbek körében, a fiatalabb korosztályokban is számos olyan ember van, aki egyszerűen nem tud megbirkózni a modern eszközökkel, és képtelen azt megfelelően, rendeltetés szerűen használni. Persze mindenki próbál lépést tartani a világ fejlődésével, ám ez gyakran nem könnyű, főleg, ha mellé néha még figyelmetlenség társul, de sokan a nem megfelelő segítség hiányában is teljesen elvesznek. Vannak olyan emberek, akiktől jobb távol tartani a modern technika vívmányait.

Ilyenek a most következő hőseink is, akik egyáltalán nem boldogulnak a modern technológiával..

Hirdetés

 

Az orrom előtt történt, de olyan sokkot kaptam, hogy nem tudtam megakadályozni.. Később megkérdezte, hogy nem-e tudom, miért homályos a képernyőjének a bal felső része. Nos, azért, mert megolvasztotta…

Sehol sem találtam a telefonom, de csatlakoztatva volt a Bluetooth-hoz, úgyhogy gondoltam valahol az autóban van.. Aztán egy kedves idegen bekopogott az ablakon..

A húgom sminktükre kiégette a képernyőt..

Hirdetés

Véletlenül kikapcsolta a billentyűzet világítását, így nem látta rendesen a betűket.. Orvosolta a gondját..

Annak nem lett volna szabad oda kerülnie..

Így tudok nagyítani! – büszkélkedett..

Hirdetés

A gyerekek kicserélték az egyiket, és fogalmam sincs, hogy hol van..

Van egy alkalmazás, ami fényképet készít, ha rossz jelszót írsz be. Próbáltam elkapni a lányomat, de eddig csak magamat csíptem el reggelente..

Muti a mobilod, csak gyorsan „átküldöm” képet!

Így kényelmesebb és hasznosabb!

Hirdetés

A párom kimosta, mert szerinte koszos volt..

Képernyőkép v2

Íme anyukám kedvenc oldalai..

 

Hirdetés

Apám nem tudja, hogyan lehet kikapcsolni az elülső kamera szív funkcióját, és megpróbált nekem képet küldeni az új tűzhelyükről..

Kapcsolódó cikkek