14 ember, akinek jószíve egy kicsit fényesebbé teszi a világunkat

„Nem számít, hogy van-e stílusod, hírneved vagy pénzed, ha nincs jó szíved, semmit sem érsz” – mondta a nagy francia komikus, Louis de Funès. Amíg az ember szívében van helye az együttérzésnek és az irgalomnak, addig valóban felbecsülhetetlen gazdagsággal rendelkezik.

Hisszük, hogy néha a legapróbb jótett is jobbá teheti a világot, míg egy alkalmi mosoly könnyebbé és boldogabbá teheti az életet. Reméljük, hogy összeállításunk mosolyra fakaszt téged.

Hirdetés

 

Egy 87 éves olasz nő felhívta a rendőrséget, és elmondta, hogy magányosnak érzi magát, és éhes. Íme, amit kapott:

Valaki létrát épített a kiskacsák számára.

„Négy hónapja kórházban vagyok, és a nővérek megtudták, hogy születésnapom lesz. Meglepetést szerveztek”

Hirdetés

„Az első családi fotónk, miután néhány évig küzdöttünk a meddőséggel.”

„Nagymamám 102 éves lett!”

„Életem során hivatalosan 7,000 szemeteszsákot tömtem meg.”

Hirdetés

„A legjobb barátom mától hivatalosan rákmentes! 6 hónapja küzd a rákkal 16 éves korában. Nagyon büszke vagyok rá!”

„Régóta álmodozom egy pohártartóról. Egyszer a főnököm meglátta, hogy ezekről szóló hirdetéseket böngészek. Azt mondta, hogy otthon neki is van egy, de nincs rá szüksége és szívesen odaadja. Másnap egy bársony szalaggal díszített dobozt hozott, benne ezzel. Csak annyit fűzött hozzá, hogy élvezzem a teaivást és ne szomorkodjak.”

„12 nappal ezelőtt találtam egy hernyót a kis kertemben. Otthont építettem neki, és ő építette bele bábozódott. Tegnap el kellett engednem őt.”

„A nagyszüleim ugyanazt az esküvői ruhát viselik, de 60 évvel később”

Hirdetés

„Jay először adományozott vért, hogy segítsen egy kölyöknek!”

„150 nappal ezelőtt megkaptam a szívátültetésemet. 116 nappal ezelőtt haza mehettem. A szívem egészséges. Erősebbnek érzem magam, mint valaha”

Nézd milyen szeretettel nézi ez az ember a buszon a macskáját!

„Minden reggel látok egy idős férfit kocogni, körülbelül ugyanabban az időben. „Ez király! Idős, de még mindig sportos.” – gondoltam magamban. Egyszer láttam, hogy ahogy kocogott hirtelen a mellkasához kapott és elesett. Azonnal tudtam, hogy baj van. Lerohantam az utcára alsóneműben és papucsban. Miközben odarohantam hozzá, hívtam a mentőket, és elmagyaráztam a helyzetet. Az orvosok 5 percen belül megérkeztek, és elvitték a férfit a kórházba. Egy hét múlva ezt láttam az autóm szélvédőjén:”

Hirdetés

 

Kapcsolódó cikkek