14 híres nő, akik lemondtak az ajakfeltöltésről és millióknak mutattak példát szerte a világon

Az utóbbi években az ajakfeltöltés megfizethetőbbé és szélesebb körben elterjedté vált. Nők ezrei és ezrei foglalnak időpontot kozmetikushoz, miután látták a dús ajkú hírességeket. Az ausztrál plasztikai sebészek által végzett tanulmány szerint a legvonzóbbnak tartott sztárok közül messze nem minden híresség követi ezt a trendet. Sőt, sokan épp a természetes szépség szószólói, és másokat is arra biztatnak, hogy szeressék magukat olyannak, amilyenek – plasztikai műtétek nélkül.

 

Hirdetés

Kylie Jenner

Kylie Jenner azon kevés sztárok egyike, aki nemcsak bevallotta, hogy töltőanyagok segítségével alakította át az ajkait, hanem meg is bánta, és visszahozatta a korábbi állapotukat. Most már teljesen elégedett a külsejével, és egyelőre nem tervezi, hogy bármin is változtatna.

Emma Watson

Emma Watsont a divatmagazinok rendszeresen a világ legvonzóbb, vékony ajkú női közé sorolják. Azt mondják, a színésznő példája sok nőt motiválhat arra, hogy elfogadják természetes szépségüket, műtét vagy kozmetikai beavatkozás nélkül.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a természetes szépség és a természetes öregedés szószólója. Dús ajkak nélkül is elérte a világ egyik legvonzóbb sztárja címet! Bár a színésznő többször is sebészek segítségét kérte, ez egészségügyi okokból történt.

Hirdetés

Megan McKenna

A Celebrity Big Brother sztárja elárulta, hogy kipróbálta a trendi szépségkezelést, de úgy döntött, hogy visszatér a régi külsejéhez. Azt mondta, sok más nőhöz hasonlóan őt is a közösségi média késztette ajkai megváltoztatására. Ma már Meghan meg van győződve róla, hogy? „Az embereknek nem szabad elfelejteniük, hogy az emberek szerkesztik a képeiket, megváltoztatják azt, ahogyan kinézni szeretnének. Egyszerűen csak önmagadnak kell lenned”.

Heidi Klum

A híres modell soha nem volt plasztikai műtéten, és esze ágában sincs bármilyen módon megváltoztatni természetes vonásait. Heidi azt mondja, ha ilyen kockázatot vállalna, egyszerűen nem tudna magára nézni a tükörben. Retteg attól, hogy a plasztikai injekciók mennyire megváltoztathatják az ember arcát.

Karlie Kloss

Karlie Kloss inkább a smink fortéját választja a töltőanyagok helyett. Ha a modell dúsabbnak szeretné láttatni az ajkait, olyan ajakceruzával emeli ki azokat, amely pontosan megfelel a színüknek. Egyszerűen csak húzza a körvonalat a természetes ajakvonalon túlra, és voilá – osztotta meg a modell a Vogue Australia magazinnal.

Kirsten Dunst

Hirdetés

A színésznőt a magazinok többször is a természetes, beavatkozás nélküli szépség példaképeként méltatják. Pedig évekbe telt, mire elfogadta, hogy olyan vonzó külseje van, ami nem igényel változtatásokat. Ehhez a felismeréshez Sofia Coppola rendezőnő segített neki. Kristen szerint ő tanította meg arra, hogy figyelmen kívül hagyja mások véleményét a szépségéről.

Lisa Rinna

Lisa Rinna korábban a felső ajaknagyobbítás mellett döntött. Eleinte tetszett neki, de később elkezdte irritálni. Eljutott odáig, hogy a színésznő nem tudta megérinteni a száját, annyira zavarta. A másoktól érkező kritikák is fokozták a nyomást. Végül a sztárnak sok mindenen keresztül kellett mennie, hogy visszanyerje ajkai természetes formáját.

Kristen Stewart

Kristen Stewart többször is kritizálta a modern filmipart, amiért pszichológiai nyomást gyakorol a színésznőkre. Az Alkonyat sztárja vandalizmusnak nevezi a sebészeti vagy kozmetikai beavatkozásokat. Már a puszta gondolattól is megrémül, hogy kés alá feküdjön: „Lehet, hogy ez teljesen arrogáns, de nem akarok semmit sem megváltoztatni magamon”.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow is megszólalt a szépséginjekciókkal kapcsolatos tapasztalatairól. A színésznő elmondta, hogy 40 éves korában kapuzárási pánikba került, ezért úgy döntött, hogy kísérletezik a külseje megváltoztatásával.

Hirdetés

Az eredményt katasztrofálisnak nevezte, mivel a beavatkozások után a homloka teljesen lefagyott. Ezzel a színésznő számára egyszer és mindenkorra véget ért az örök fiatalságra való törekvés.

Natalie Dormer

Natalie Dormert többször is kritizálták már a külseje miatt. A színésznő elmondása szerint a legtöbb kritikát vékony ajkai miatt kapta, amelyek miatt úgy néz ki, mintha mindig vigyorogna. Egyszer azt mondta, hogy ő nem modell és nem példakép, és nem kell tökéletesen kinéznie: „Ezzel születtem. Ez az én mosolyom.”

Kate Middleton

Embed from Getty Images

Kate Middleton egy másik személy, aki a kifinomult sminket részesíti előnyben. Az ő trükkje az, hogy a kívánt ajakformát semmi mással nem tudja megteremteni, mint egy szájceruzával. A lágy árnyalatú vonások vizuálisan adnak volument.

Alicia Silverstone

A ’90-es években Alicia Silverstone Hollywood ikonikus személyiségévé vált. A Clueless című film megjelenése után tinédzserek ezrei álmodoztak arról, hogy olyanok legyenek, mint ő. Évekkel később a színésznő még mindig a rivaldafényben van. De most már az idősebb közönség számára is példakép. Silverstone nyíltan kiáll a természetes öregedés mellet: „Nem akarok semmit a testembe tenni. Természetes módon akarok öregedni. Úgy gondolom, hogy a filmeken az embereket szeretném ábrázolni.”

Courteney Cox

Hirdetés

Egy másik híresség, aki megbánta és visszacsináltatta ajaknagyobbítását, a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox. A beavatkozást eredetileg az orvosa javasolta. A színésznő beleegyezett, és csak később vette észre, hogy mennyire természetellenesnek tűnik az új arca. Ráadásul Courteney barátai is elkezdték kommentálni a dolgot. Így arra a következtetésre jutott, hogy vissza kell térnie korábbi külsejéhez, és most másokat is arra biztat, hogy szeressék magukat természetes formájukban.

 

via

Kapcsolódó cikkek