14 őrült ruhadarab, amiket az emberek magabiztosan viseltek a 2000-es években

Kétségtelen, hogy a 2000-es évek vad stílussal köszöntötte az új évezred kezdetét. A gyors divat az egyik bűnöse a tagadhatatlanul furcsa és túlzó ruhák mögött, amelyeket kedvenc sztárjainkon láttunk a tévében és a magazinokban. És csak idő kérdése, hogy ezek az trendek mikor emelkednek ki újra a régi ruhák halmából, és kerülnek újra a reflektorfénybe.

 

Hirdetés

„Fűzős” farmerek

Akár oldalról, akár elölről, akár hátulról, a csipkés farmerek fűzős darabjai trendik voltak a ’00-as években.

Apró válltömések

Bár a stíluson kívül az alig hordható kabát célja megkérdőjelezhető. Visszatérőben van, és számos változatban, köztük bolerókban és mini-kardigánokban is kapható.

Vékony sálak

A vékony sálakat inkább divatos kiegészítőként használták, mint a hideg elleni védelemként.

Hirdetés

Farmer + ruha kombók

Mi lenne a 2000-es évek rétegről rétegre haladó, egyéb felesleges kiegészítőkkel ellátott ruhák nélkül? Akkoriban az ikonikus vörös szőnyeges megjelenések közé tartoztak a térdig érő ruhák alá húzott szűk farmerek, és senki sem csodálkozott.

Fűzős bikinifelsők

Az aprócska bikinifelsők a 2000-es években megnyitották az utat a szabadabb felsőtestek előtt. Egy másik példa a rodeó ihlette öltözékre a megkötős, ultrakivágott felső, amely tökéletesen passzolt az alacsony farmerhez egy táncos és bulizós éjszakán.

Vaskos övek és ékszerek

Hatalmas övek és vaskos ékszerek uralták a vörös szőnyeget. A filozófia szerint minél szélesebb, annál jobb. És nem volt határa annak, hogy milyen öv vagy szalag tekeredjen a derekunk köré. Volt köztük szegecses bőr, selyem, zsinór, lánc, és a lista folytatható.

Kivágott farmerek

Hirdetés

Abban az időben, amikor az övek divatosak voltak, egy másik trendként jelent meg a kivágott farmer. Ezeket a nadrágokat gyakran derékpánt vagy öv nélkül hordták, és vágottak vagy szakadtak voltak. Az egyetlen dolog, ami a gravitáció és a nadrág között állt, a cipzár volt.

„Grunge preppy”

Volt mód arra, hogy az emberek a prep school hangulatot átültessék a ruházatba. Néhány divatrajongó azonban úgy adott egy csavart az öltözékükhöz, hogy a prep divat minden elemének darabjait punk ízzel fűszerezve viselte. Képzeld el a kötött ruhákat, a kockás, tweed zakókat, az oxfordokat és a nyakkendőket, de leginkább a szakadt és mélyen dekoltált darabokkal kombinálva.

Fényvisszaverő bőrruhák

Nem a motorosok voltak az egyetlenek, akik ezt a felsőruházatot viselték. Az egyik példa az NSYNC, akik gyakran mutattak be egymáshoz illő ruhatárat. Egy utazás az emlékek sávjában felfedheti bőrből készült vörös szőnyeges pillanataikat, például amikor fényvisszaverő paneleket viseltek fekete bőrdzsekiken.

Látható fehérneműk

A melltartópántokat, G-stringeket, csipkés felsőket és más fehérneműket a 2000-es évek közepén nem volt szabad elrejteni, a hölgyek ugyanis jelvényként viselték őket.

Hirdetés

„Újságíró” sapkák

A 2000-es évek fejfedői egy kicsit tovább mentek, mint a sima baseball-sapkák. Az egyik ikonikus divatdarab a újságíró-sapka volt, amelyet egyszerű tank topokkal, farmerekkel vagy bármivel viseltek, feltéve, hogy élénk színeket és vad mintákat tartalmazott.

Városi „farmerlány” divat

Volt idő, amikor az emberek cowboynak és cowgirlnek akarnak kinézni, de egyszerre elbűvölőnek is. Ekkor jelent meg a városi cowboy és cowgirl divatirányzat, amely nyáron is jól működött. A cowboybőr, a csizma, a gombos ingek és a cowboykalapok egészítették ki ezeket a megjelenéseket.

Átlátszó pólók

Az áttetsző ruhadarabokat minden divatrajongó viselte, hölgyek és urak egyaránt. Ezek a ruhák gyakran megjelentek a tervezői ruhákban, és akkoriban „áttetsző divatirányzatnak” nevezték őket. És nem feledkezhetünk meg a hálóingekről sem, amelyeket gyakran párosítottak hozzájuk.

„Hajótörött” szettek

Ki gondolta volna, hogy a hajótörött hajadonként való kinézet a 2000-es évek divatjának egy népszerű fázisa volt?

Hirdetés

 

via

Kapcsolódó cikkek