15 alkalom, mikor az embereknek fogalmuk sem volt, hogy mit látnak, de az internet besegített

A világ túlságosan összetett ahhoz, hogy mindenre tudjuk a választ. Az emberek minden nap új projektekkel és ötletekkel állnak elő, amelyek bizonyítják, hogy az életben a változás az egyetlen stabil dolog. Mivel nem tudunk lépést tartani a néha furcsa, néha zseniális találmányaikkal, kénytelenek vagyunk elhinni, hogy minden újdonságnak célja van.

De bukkantál már valaha olyan titokzatos dologra, hogy meg kellett kérdezned: „Mi ez a dolog?”. Nos, ha igen, akkor jó eséllyel a Reddit azonos nevű online csoportjához fordultál, ahol emberek millió teszi fel és kapnak választ erre a kérdésre.

Hirdetés

 

Azt jelzi, hogy a pincében ég a villany.

A kifejezés erre a fagyvirág, és köze van ahhoz, hogy a nedvesség megfagy, amint kiszabadul a növényi szövetekből.

Sótartó, más néven sómalac

Hirdetés

Ez egy szorzótábla. Az egyes színek prímszámok. Például a 4 az 2 kék, a kék 2. Tehát a 4 az 2×2. A 8-asnak három kék 2x2x2-ese van. 96 van 4 kék 2x2x2x2 (32) x piros, ami 3. 32×3 az 96

Ott régen egy mérleg volt.

Ez egyfajta mozgássérült WC, ami Európában elterjedtebb, mint az USA-ban. Állítólag nyitott ülőkével is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy az ember egyenesen fel- és lecsússzon az ülésre (például egy kerekesszékből), anélkül, hogy a nemi szerve hozzáérne az ülőkéhez vagy a tálhoz. Ez kényelmesebb és csökkenti a betegségek terjedését.

Hirdetés

Ezeket sok helyen „haspultnak” hívják. Virágládákhoz tervezték őket.

Ha lyukak vannak rajta, az egy szárazakna. Ez a dolog megtelik, ha esik az eső, hogy ne árassza el az udvart.

Az északnyugat-iráni sírköveken néha figurális/narratív faragványok vannak, amelyek a személy foglalkozására utalnak.

Csizmagombos kampó. A női csizmák apró gombjait akasztják be.

Hirdetés

Középkori zarándokjelvény.

A tükröket megtámadó madarak távoltartására szolgál.

Ez egy gyakorlóépület. Az egész területet mindenféle kiképzésre használják, beleértve a rendőrök üldözési gyakorlatát és a lőteret is.

Ez egy éjjeliszekrény, és arra szolgál, hogy a kávéscsészéket/reggelit rá lehessen tenni, hogy ne hagyjon kávékarikákat/foltokat a tetején.

Hirdetés

Svéd fatüzelési módszer, ami tovább ég.

 

Kapcsolódó cikkek