15+ ember, aki szívét-lelkét beleadja a spórolásba és nem fogja abbahagyni

Vannak emberek, akik kívül-belül ismerik a spórolás csínját és bínját. Termoszban hordják a főzött kávét, házi készítésű ételt visznek magukkal, és tömegközlekedéssel közlekednek, hogy kevesebbet költsenek üzemanyagra. De a „sok kicsi sokra megy” szemlélet néha igazi szenvedéllyé alakulhat át, ami őrült dolgokra készteti az embert.

Olvastunk néhány felhasználó történetét, akik nagyon „kreatívan” közelítik meg a spórolást.

Hirdetés

 

„Úgy döntöttem, hogy megajándékozom apámat egy szerszámkészlettel, de nem nagyon akartam csomagolással bajlódni. Minden jól fog neki jönni.”

„Mindig félbevágom a szivacsokat, hogy tovább kitartsanak.”

„A feleségem nagymamája és a barátnője pénzt spórol a születésnapi ajándékkártyákon, ezért mindig ugyanazt a lapot küldik egymásnak.”

Hirdetés

„Azért vesztem össze a barátnőmmel, mert ezt megpróbálta kidobni.”

„Íme egy lifehack, hogyan tehetsz szert két szem ingyen szőlőre.”

„Apám otthon mindig egy nagy tartályba önti a szállodákból hazahozott tusfürdőit”

Hirdetés

„Allergiás vagyok, és venni akartam egy légtisztítót, de láttam egy trükköt az interneten, miszerint a ventilátor és az elé rakott szűrő pont ugyanolyan.”

„54 éve nagyapám “megjavította” ezt a vécépapírtartót egy ceruza segítségével, és azóta is így van.”

„Így néz ki az “utolsó utáni csepp” felhasználása.”

„A férjem azt hiszi, hogy őrült vagyok, mert minden alkalommal, amikor valakinek születésnapja van, az az első dolgom, hogy szépen leszedem a csomagolást az ajándékáról, hogy aztán egy másik ajándéknál majd újrahasznosíthassuk azt.”

Hirdetés

„Nagyon szerettem volna egy házi-porszívót, de sajnos túl drága a boltban. Szerencsére találtam egy alternatívát, ami majdnem ugyanolyan.”

„Mivel a gumiabroncsok repülőgépen történő szállításának árát túl magasnak tartották a szüleim, ezért úgy döntöttek, hogy „kézipoggyászként” szállítják. Spóroltak vele 110 dollárt.”

„4 órán át szortíroztam apám régi érméit, amikor megtudtam, hogy az 1965 előtt gyártott érmékben ezüst található. Eredmény: találtam két ezüst érmét, nyertem 3 dollárt, és elvesztettem négy órát az életemből.”

„A márkaszervizben 600 dollárt akartak kérni a rádió kicseréléséért, de íme az én megoldásom 10 dollárból.”

Hirdetés

„Az eladó pénzt spórolt vele, hogy ebbe a régi müzlis csomagolásba rakva küldte el nekem a terméket. Okos ötlet volt, és a méret is tökéletesen passzolt.”

„Az emberek fizetnek azért, hogy edzeni járjanak a konditermekbe, én pedig úgy edzek, hogy összeszedem a szemetet a környéken, majd eladom.”

„Hacsak nem válaszolsz ‘IGEN’-nel mindezekre… Ne kapcsold be a fűtést!”

– Van rajtad pulóver, nadrág, zokni?
– November van?
– Te fizeted a gázszámlát?”

„Boltkóros vagyok, szóval megtaláltam a választ a problémámra: lefagyasztottam a hitelkártyámat”

 

Kapcsolódó cikkek