15+ ember, akik mindössze két fotóval nyitottak kaput a múlt és a jelen között

Nehéz megmondani, hogy hol vagy mikor kezdődött az ötlet, hogy összehasonlítás céljából kombinálják a fotókat kollázsokká. De aki előállt, vagy zseni, vagy őrült volt. Végül is 2 fotó kombinálásával láthatod, milyen gyorsan telik az idő, hogyan változnak vagy nem változnak az emberek, vagy mennyire hasonlítunk a szüleinkre. A kollázs egyedülálló módja annak, hogy új megvilágításban lásd önmagad.

Ebben az összeállításban készítettünk egy listát olyan fotókról, amelyeken a múlt és a jelen olyan mélyen összefonódott, hogy nehéz hinni a saját szemünknek.

Hirdetés

 

„Anyám és én az esküvőnk napján, 26 év különbséggel”

„1989-ben imádtam ezt a frizurát, és nemrégiben újraalkottam a stílust egy éjszakájára.”

„A húszas évei elején járó apám és én a tizenéves koromban”

Hirdetés

„23 éves különbség – már nehéz volt ugyanígy pózolnom az új fotón.”

„A húgom és én érettségiztünk, 8 év különbséggel”

„Szalagavatómon és az esküvőm napján, 16 év különbség! A cicám velem volt jóban rosszban. Most 19 éves, és még mindig a kedvenc lányom! ”

Hirdetés

„Apám ugyanott, 15 év különbséggel”

„Apám madagaszkári származású, anyám Egyiptomban született, de görög származású. 32 év különbség van ezek között a fotók között. Anyám a fenti fényképen van, én pedig az alján. ”

„Az első óvodai napom, 30 év különbséggel”

„Csak 2 év különbséggel”

Hirdetés

„A szüleim több mint 45 éve házasok és együtt zenélnek. 20 évig úton voltak, szórakozóhelyeken játszottak, míg néhány órás koromban örökbe fogadtak. Idén 32 éves leszek, és most magán bulikon és idősek otthonában játszanak.”

„Fénykép apámról és rólam, ugyanazt a szemüveget viseljük”

„Anyukám fénykép albumát néztem át, és megállapítottam, hogy ezt a képet egy 1991-es főiskolai utazás során készítette. Emlékeztem, hogy 2017-ben egy középiskolai kiránduláson ugyanazon a helyen készítettem képet.”

„Az alsó fotón anyám látható 1969 körül a Szovjetunióban, különleges kutyájával, Vikával. A felső fotón én vagyok idén Texasban a fiatal kutyámmal, Belkával. ”

Hirdetés

„Apám és én”

„Apám 1985-ben és én 2017-ben”

„Néhány dolog még 10 év után sem változik.”

„Anyukám 1990-ben, és én 2020-ban!”

„A családom Disneyland-ben, 13 év különbséggel”

via

Kapcsolódó cikkek