15 ember, akinek fogalma sem volt arról, hogy mit talált, amíg meg nem kérdezte az internetezőket

A titokzatosság egy olyan elem, amely nagyon népszerű és csábító. Bezárt ajtók, amelyek mögött furcsa hangok hallatszanak, kis házikók az erdő közepén és furcsának tűnő tárgyak – ezek azok a rejtélyes események, amelyekről az emberek szívesen beszélnek. De általában mindenre van egy logikus magyarázat, bármennyire is szeretnénk egy fantasztikus történetet kreálni..

Nem tudunk betelni ezekkel a rejtélyes tárgyakkal, amelyek az avatatlan szemeknek nem árulnak el semmit arról, hogy mi is a céljuk.

Hirdetés

 

Nekem is volt egy ilyenem a gyerekkoromban. Ez csak egy szuvenír valamelyik déli ültetvényről, ahol jártunk. Csak egy mini gyapotköteg.

Úgy néz ki, mint egy sajttábla. Talán az alsó szélén lévő nyílás a kés tárolására szolgál.

Pontosan tudom, hogy mi ez! Ez egy krém, ami az ideiglenes tetováló készletekhez jár. A kis gumiborítású ujjbegyek az applikációhoz kellenek.

Hirdetés

A legvalószínűbb válasz: tengelytengely.

Ez egy olyan kis polip, amit vízbe teszel és megnő. Ez azután van, hogy egy darabig felszívódott, és a széle kiszáradt.

Talán egy csizmagomb-horog, amivel a női csizmák apró gombjait akasztják be. Csak tippeltem.

Hirdetés

Tegyél egy kést a pultra, mint a képen. Nyomj egy babot/borsót a pengéhez, a hegyével előre. A tartó biztosítja, hogy a babot többé-kevésbé kettévágja.

Ez tartja a dolgokat, amíg felszeleteled őket – mint pl. tojás, paradicsom, stb.

Úgy néz ki, mint egy elektrolit kondenzátor belseje. A papír távtartó tartja az elektrolitot.

Mivel ez egy sorozatgyártású sorozat része, lehet, hogy ez egy olyan detektor volt, amit a sok atombomba-kísérlet egyikében kellett elhelyezni, és ez egy pontra érkező sugárzást rögzítette annak irányított intenzitásával. Tehát a körülötte mozgó radioaktív por is felvételt készítene, nem csak a primer.

Hirdetés

Ez valamilyen tisztító. Szívesen mondanám ezt némi beleéléssel, de csak egy fordított Google képkeresés volt, mivel ez egy ilyen jellegzetes kinézetű dolog.

Arra való, hogy plüssállatokat tegyünk bele.

Úgy néz ki, mintha megpróbálnák újraerdősíteni a területet. Ezek tipikus berkek, amiket a dombokon ásnak, hogy több vizet tartsanak fel és megakadályozzák az eróziót, amíg a fák meg nem kapaszkodnak.

Ezek ujjak a csapszivattyúhoz.

Hirdetés

Szerintem ez egy vízkavaró. Egy áltudományos eszköz, ami állítólag mindenféle varázslatos tulajdonságokkal ruházza fel a vizet. Mindenféle formában és alakban léteznek, a közös bennük, hogy őrülten drágák.

 

Kapcsolódó cikkek