15 ember beszélt arról a dologról, ami megvásárlását igazán megbánta

Néha olyan dolgokat veszünk, amiket később megbánunk. És akkor nem is értjük, hogy mit gondoltunk, amíg már túl késő nem lesz.

Vannak olyan dolgok, melyekkel kapcsolatban azt kívánjuk bárcsak ne vettünk volna meg, de ezen már nem szabad aggódni, hiszen ez csak egy jó ok arra, hogy nevessünk magunkon és a buta döntéseinken!

Hirdetés

 

 • Amikor megláttam a macska reakcióját, rájöttem, hogy nem kellett volna megvennem.

 • Elköltöttem 40 dollárt egy olyan vidámparki standnál, ahol lufikra kellett dartsot dobálni. Valamilyen okból kifolyólag egy nagyon csúnya, két méter magas béka plüssállatot választottam. A szekrényem sarkában van, és még mindig megijedek tőle, mikor reggel félálomban vagyok.
 • Egyszer elmentem egy ritkaságboltba, ahol rengeteg random cucc volt. Végül 10 dollárt költöttem egy bekeretezett képre, amin Dooku gróf, Darth Sidious és Jango Fett volt a Star Warsból, mert a barátnőm szerint vicces volt. A keret nemrég eltört, és miután megnéztem a kép hátulját, rájöttem, hogy egy naptárból származik. Valaki csak kivágta ezt a képet egy régi naptárból, berakta egy keretbe, én pedig 10 dollárt költöttem rá.
 • Azt hittem, hogy egy „beszélő” nyakörvet vettem a macskámnak. De kiderült, hogy csak egy „vicces ajándék csomagolást” vettem, 25 dollárért. Meg kell mondanom a macskáimnak, hogy megint átvertek.

 • Ittam pár pohárral, és eufórikus állapotban betévedtem egy Williams Sonoma üzletbe. Ott megláttam egy különleges kiadású Kitchen-Aide állókeverőt, bronz színben, ami a legszebb dolog volt, amit valaha láttam. Éppen 999 dollárért árulták. Természetesen megvettem, de mivel egyedülálló pasi vagyok, aki nem süt, azóta is csak helyet foglal a pulton.
 • 11 éves voltam, és apám adott 50 dolcsit, hogy költsem el a plázában. Így hát betévedtem egy ajándékboltba, és elköltöttem az egészet egy elektronikus, vibráló, bömbölő, rózsaszín malacra. Miután hazavittem, soha nem játszottam vele.
 • A múlt karácsonykor az utolsó pillanatban vásároltam, és rábukkantam egy borospohárra, amely olyan alakú volt, mint Buddy a Manó című filmből, és természetesen Will Ferrell arca is rajta volt. Mivel az ünnepi rohanás miatt kapkodtam, nem tudtam, mennyibe kerül, de tiszta hirtelen felindulásból megvettem, mert viccesnek találtam. Csak amikor kiléptem a boltból és megnéztem a blokkot, akkor jöttem rá, hogy 22 dollárba került, ami sokkal több, mint amennyit ér. Hogy emlékeztessen a hibámra, most már kizárólag ebből a pohárból iszom, és már 5 hónapja, naponta kétszer kell elmosnom, és addig nem hagyom abba, amíg úgy nem érzem, hogy megérte a 22 dolláromat.
 • Egyszer vettem a barátnőmnek egy sapkát, amire ráhímeztettem a nevét. Megkérdezte, hogy hordanék-e valaha olyan pólót, amin az ő neve van. Rávágtam, hogy nem.
 • Azt hittem, hogy nagyobb lesz. Legalább a kutyám elfér rajta.

 • 60 dollárt fizettem egy takarékboltban egy Shrek akciófiguráért, ami Nascar-versenyző ruhát viselt.
 • 250 dollárt költöttem az 1989-es Batmobil Lego készletre. Ma érkezett meg. Az egyik részem már alig várja, hogy megépítsem. A másik felem azonban azt gondolja, hogy „mit csinálsz te majom. 27 éves férfi vagy és egy csomó pénzt költesz Legóra”. Mindig izgatott vagyok, úgyhogy holnap megépítem.
 • Anyukám még mindig emlékszik arra a 250€-s báli ruhára ami összetörte a szívünket.

 • Egy orosz kiállításon járunk. A szüleim adtak egy 20 dollárt, és azt mondták, elkölthetek 10 dollárt. 20 dollárért vettem orosz újságokat. A mai napig nem tudom, mit gondoltam. Nem is tudok oroszul.
 • Berúgtam, Ninja felszerelést rendeltem az Amazonról, és elfelejtettem, amíg egy héttel később meg nem jelent. Kardok, nunchakuk, egy ruha és egy maszk.
 • Mikor olyan 14 éves voltam, vettem egy csomag szándékosan össze nem illő zoknit, ami nagyon drága volt. Kétszer annyi normális zoknit is vehettem volna az áron..

 

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek