15 ember megosztja, hogy mit talált kidobva, és a „valakinek szemét az másnak kincs” mondás még sosem volt ilyen valóságos

Miután anyukám egyszer talált egy kristálycsillárt, ami ott hevert a kukák mellett, és azon tűnődött, hogy „hogy kerülhetett ide ilyen szépség?”, azonnal a kincskerés rajongója lettem. A csillár még mindig a szüleim nappalijában lóg, Versailles-hoz hasonlóvá téve a teret.

A „stoppolás” egy olyan kifejezés, ami arra utal, hogy az emberek olyan dolgokat tesznek utcára, járdára, amelyekre már nincs szükségük, hogy valaki hazavigye őket, akinek éppen szüksége lehet rájuk. Gondoljunk székekre, tükrökre, művészeti alkotásokra, növényekre, tényleg bármire. New York a „stooping paradicsomaként” ismert, mivel az emberek állandóan mozgásban vannak, és „ez egy olyan tevékenység, amely beépült a New York-i kultúrába” – mondták korábban a StoopingNYC Instagram-fiók alkotói.

Hirdetés

Ha már az insta-fióknál tartunk, egy csodálatos gyűjteménynek ad otthont, amely az emberek stooping-sikereinek megosztását szolgálja. „Az egyik ember szemete a másik ember kincse!” – áll a leírásban, és úgy tűnik, a 370 ezer követőjük nagyon is egyet ért velük!

 

1.

2.

Hirdetés

3.

4.

5.

6.

Hirdetés

7.

8.

9.

Hirdetés

10.

11.

12.

13.

Hirdetés

14.

15.

 

Kapcsolódó cikkek