15 forgatásokon történt dolog, ami új szemszögből mutatja be kedvenc hírességeinket

Egyesek hajlamosak azt gondolni, hogy egy színész munkája meglehetősen könnyű, pedig rengeteg kemény munka van mögötte, ami gyakran észrevétlen marad. Valójában a munkaidejük elérheti a napi 20 órát is, ami igazán kimerítő. Mivel ennyi időt töltenek a forgatásokon, természetesen rengeteg érdekes dolog történik ott. Ezek a történetek egy teljesen új oldalukról mutatják be kedvenceinket.

A legérdekesebb eseteket gyűjtöttük most össze.

Hirdetés

 

Stephanie Beatriz az Encanto szólódalának felvétele közben vajúdott.

Stephanie Beatriz szakmája iránti odaadásához nem férhet kétség, hiszen amellett, hogy várandósan forgatott egy filmet, Mirabel Madrigal dalát is úgy vette fel, hogy közben fájásai voltak. Érdekes módon a szám címe „Waiting on a Miracle”, vagyis „Csodára Várva”, és a színésznőnek történetesen éppen úton volt a saját kis csodája.

Beatriz elmondta, hogy azon a napon, amikor a dal felvételét tervezték, vajúdott, de nem akarta riasztani a Disney producereit. Így hát sietve ment be, és remélte, hogy még a baba érkezése előtt sikerül felvenni a dalt. A film rendezője, Byron Howard elismerte, hogy tudták, hogy hamarosan szülni fog, de fogalmuk sem volt róla, hogy ilyen közel a dátum. Beatriz másnap egészséges kislánynak adott életet.

Winona Ryder és Keanu Reeves barátsága forgatáson kezdődött.

Winona Ryder és Reeves 30 éves barátsága a Drakula forgatásán kezdődött ’92-ben. Elárulta, hogy a film rendezője, Francis Ford Coppola arra utasította Reevest, hogy egy jelenet alatt sírásra késztesse Rydert azzal, hogy gonoszkodik vele, Reeves ezt határozottan visszautasította, ami egyértelműen kötődést jelentett a két sztár között.

Hirdetés

Emellett egy 2018-as, a Destination Wedding népszerűsítésére adott interjú során Winona áradozott, és elismerte, hogy Reeves „a legjobb”. Arra a kérdésre pedig, hogy mitől a legjobb a sztár, így válaszolt: „Ő az egyik kedvenc emberem, akivel együtt dolgozhatok, akivel együtt lehetek”. Hozzátette: „Tudtam, hogy a film csak olyasvalakivel fog működni, akivel tényleg erős a kémia, és mindig is úgy éreztem, hogy így van”.

Paul Newman a fizetése egy részét Susan Sarandon-nak adta, hogy egyenlő fizetést kapjon.

Az elismert színésznő, Susan Sarandon egy interjúban felidézte, hogy egy film forgatása során csak azért kapott egyenlő fizetést férfi színésztársaival, mert Paul Newman odaadta neki a fizetése egy részét. A színésznő szerint volt egy megállapodás a producerekkel, hogy minden főszereplő egyenlő fizetést kap. „De ők csak a két férfira gondoltak” – jelentette ki.

Tom Felton édesszájú volt a Harry Potter-filmek forgatásán.

Bár úgy tűnik Draco Malfoy keze a zsebében van, valójában nem így volt. Tom Felton gyakran jelmezei zsebeibe rejtette az édességeket a Harry Potter és az Azkabani fogoly forgatása során, így a ruhatárosok bevarrták a varázsló köpenyének (korábban hatalmasnak számító) zsebeit.

Michael Rooker elaludt A galaxis őrzői: Vol 2 forgatásán

A galaxis őrzői: Vol 2-ben Michael Rooker karaktere feláldozza magát, hogy megmentse Chris Pratt karakterét. Rögtön az érzelmes jelenet után egy megható búcsúztatásra kerül sor. Ebben a jelenetben Michael Rooker a sötétben fekszik, körülötte a kollégái, de ő elaludt, és végig horkolta a jelenetet.

Hirdetés

James Gunn egy kérdezz-felelekben mondta: „Nem egyszer aludt el. Tízszer aludt el.”. Michael ugyanakkor próbált magyarázkodni: „Minden egyes felvételen elaludtam. Bárhol el tudok aludni. Nagyon nyugodt környezet volt. A fények alacsonyan voltak. Gyertyák égtek. Szinte romantikus volt.”

Arnold Schwarzenegger segített a Total Recall egyik színészén, aki a forgatás alatt személyes problémákkal küzdött.

A filmben Michael Ironside karaktere, Richter az ellenfele Arnold Schwarzenegger kitalált személyiségének, Quaidnek. Valójában a két színész nagyon jó barátok voltak. A beszámolók szerint Schwarzenegger észrevette, hogy Ironside gyakran telefonál a felvételek között, és végül megtudta, hogy a színésztársa húga rendkívül beteg.

Ironside elmondta Schwarzeneggernek, hogy szomorú, amiért nem tud találkozni, rendesen beszélni a nővérével, és az egykori testépítő felajánlotta, hogy segít neki. Elmentek a lakókocsijához, ahol volt telefon, és Ironside elérzékenyült Schwarzenegger őszinte aggodalmán. Ez volt az a pillanat, ami megszilárdította a barátságukat.

Keanu Reeves imád ajándékozni.

Sandra Bullock és az akcióikon a Speed forgatásán ismerkedtek meg, ahol életre szóló barátságot is kötöttek. A színésznő bevallotta, hogy Keanu valóban megfelel a kedves fickó hírnevének, és hozzátette: „Ő egy hallgatóság, és ez megőrjíti az embereket”, és elárult egy történetet, amely tökéletesen illusztrálja ezt. Bullock egyszer megemlítette sztárkollégájának, hogy még soha életében nem evett szarvasgombát. Miután ezt meghallotta, Reeves néhány nappal később virággal és szarvasgombával érkezett hozzá.

Dan Aykroyd mentette meg Carrie Fisher életét a Blues Brothers forgatása közben.

Hirdetés

A színészek a The Blues Brothers című film forgatásán egy lakókocsiban voltak, amikor Carrie Fisher fuldokolni kezdett, ezért Dan Aykroyd alkalmazta a Heimlich-manővert, és megmentette az életét. Rögtön ezután megkérte a kezét, és a pár eljegyezte egymást.

Robert Downey Jr. egy autót ajándékozott Chris Evansnek.

Robert Downey Jr. olyan valaki, akit mindannyian szívesen látnánk munkatársnak. A Marvel-sztár híres arról, hogy nagyszerű ajándékokat ad, és ezúttal sem volt kivétel. Rögtön a Bosszúállók: Végjáték forgatásának befejezése után a színész egy felújított 1967-es Chevy Camaro RS-t ajándékozott Chris Evansnek.

A színész extra húzásként úgy tervezte meg az autót, hogy az Amerika Kapitányra utaló részletekkel rendelkezzen.

Leonardo DiCaprio nagyon ideges volt A Wall Street farkasa című film csókjelenete közben.

Tekintettel arra, hogy a filmet 5 országban betiltották, édes tudni, hogy a jelenethez, amiben Leonardo DiCaprio és Joanna Lumley csókolózik, körülbelül 27 próba kellett, mert DiCaprio egyszerűen túl ideges volt. Később bevallotta, hogy imádott flörtölni vele.

Dolly Parton megmentette egy lány életét.

Dolly Parton angyalként szerepelt a Netflix karácsonyi produkciójában, és nagyon komolyan vehette a szerepét, hiszen egy kislányt mentett meg egy szörnyű balesettől. Talia, a 9 éves táncosnő úgy emlékszik, hogy a forró csoki automata előtt állt, mikor arra kérték őket, hogy térjenek vissza a kiinduló pozíciójukba.

Hirdetés

Elindult, de nem vett észre egy autót, Dolly Parton megragadta Taliát, és félreállította. 

Carrie-Anne Moss megsérült A Mátrix forgatása közben, és senkinek sem szólt róla

Carrie-Anne Moss annyira szerette volna megcsinálni ezt a filmet, hogy a forgatáson kificamította a bokáját, és nem szólt senkinek, nehogy újra castingolják. Ami Keanu Reevest illeti, tizenöt kilót fogyott, hogy a karaktere soványnak tűnjön.

Chris Hemsworth egy csókjelenet miatt hagyta abba a húsevést.

Chris Hemsworth sármos, földhözragadt, vicces és kedves személyiségéről ismert. Néhány színésztársa arról beszélt, hogy nagyon kedves ember, és ezúttal be is bizonyította azt. Natalie Portman arról beszélt, hogy Hemsworth tudta, hogy vegán, ezért napokra abbahagyta a húsevést, mert volt egy csókjelenetük.

Portman szerint ez nagyon kedves tett a színésztársától, főleg, hogy nem kérte erre.

Jim Carrey szenvedett a sminkkel a Grinch forgatása alatt

Jim Carrey két órát töltött reggel a grincs sminkelésével, és még egyet este, hogy levegye. A „The Graham Norton Show”-ban elárulta, hogy annyira szűkösnek és kényelmetlenül érezte magát a latexbőrben, hogy majdnem otthagyta a produkciót.

Tom Cruise a családja iránti szeretetéről nyilatkozott, miközben egy  kaszkadőrmutatványt hajtott végre: Ghost Protocol című filmben.

A Mission Impossible filmsorozat sosem szűnik meg akciójelenetekkel szolgálni, és a negyedik rész tartalmazta a legmegrázóbb mutatványokat, amelyeket Tom Cruise valaha is végrehajtott. Kémkarakterének, Ethan Huntnak a világ legmagasabb épületét – a 2722 láb magas Burj Khalifát – kellett megmásznia. Cruise liftek sorozatát és becslések szerint 200 lábnyi létrát mászott meg, hogy feljusson a csúcsra.

Az építmény csúcsának elérése nem mindennapi mutatvány, így Cruise a lehető legtöbbet hozta ki az odafent töltött időből. Felidézték, hogy az oldalra kúszott, hogy felírja az épületre gyerekei és Katie Holmes (aki akkor még a felesége volt) nevét, és azzal fejezte be , hogy azt írta, hogy szereti őket. Beszéljünk arról, hogy nagyon magasra tette a lécet!

 

Kapcsolódó cikkek