15 hétköznapi szituáció, ami bárki napját feldobhatja egy kicsikét

Ha tévét nézel vagy újságot olvasol, tudod, hogy a média nagyon gyakran tele van rossz hírekkel, amelyek a világ minden táján történnek. Persze, ez működik, hiszen nagyon gyorsan megragadja a figyelmünket. Azonban ugyanúgy, ahogyan rossz dolgok történnek, a világban ezernyi pozitív esemény is van, amelyek szintén megérdemlik, hogy elismerjük őket. És nem kell messzire menni, hogy megtaláljuk őket – talán csak körül kell nézni.

Mi rajongunk a jó hírekért, és összeállítottuk ezt a listát azokról az emberekről, akik úgy döntöttek, hogy megosztják a világgal azokat a mindennapi pillanatokat, amelyek mosolyt csalnak az arcunkra.

Hirdetés

 

Utoljára 21 éve volt, hogy nem „kettessel” kezdődött..

Ma van az örökbefogadásának napja!

Apám 70 évesen kezdett odafigyelni magára!

Hirdetés

Miután hónapokig nem láttam a nagyszüleimet, végül rájöttek, hogyan kell „facetime-ozni”. Ez volt a nagyapám arca, amikor meglátott.

Nagyon büszke vagyok magamra! 2018 vs 2020

Életemben először sütöttem pizzát!

Hirdetés

„A szakállas fickó, aki általában itt ült az utóbbi időben: ma reggeltől dolgozom. Az első munkahely azóta, hogy mindent elveszítettünk, 🙂 Köszönet azoknak, akik segítettek és/vagy mosolyogtak”

Együtt nincsenek leküzdhetetlen akadályok.

barátnőm meglepett ezzel a medvével, ami hasonlóan ahhoz, amit 13 éves koromban vesztettem el.

13 hónappal később…

Hirdetés

Részmunkaidőben csomagokat szállítok. Tegnap az utolsó megállónál kijött a hölgy, és ezt mondja: „Várj, van valamim a számodra! Sütöttem pár kis Yoda sütit.”

Apám minden éven kirakja ezt a Mikulást, amit általános iskolában készítettem. 45 éves vagyok.

Ez volt az a pillanat, mikor megkaptam a doktori címet!

Mikor megszülettem, az orvosok azt mondták a szüleimnek, hogy szívbetegség miatt nem fogom túlélni az első évet. Ma töltöttem be a 27-et!

Hirdetés

A fiammal tortát sütöttünk a párom szülinapjára!

 

Kapcsolódó cikkek