15 példa a feltétel nélküli kutyaszeretetre, ami megolvasztja a szíved

A boldogság nem teszi elégedetté a kutyákat. Szükségük van arra, hogy gazdájuk is így érezzen. És mindig mindent megtesznek azért, hogy mosolyt csaljanak gazdáik arcára. Összegyűjtöttük a feltétel nélküli kutyusszeretet néhány legjobb példáit, melyek bebizonyítják, hogy ezek a négylábú pajtások bármi áron szeretik a családjukat.

És úgy értem, hogy bármi áron. Már megint beindult a porszívó? A kutyus rohanni fog, hogy megvédje az emberbabát a borzalmas légszívó tömlőjétől. Zuhanyozni készülsz? Ne félj, a kutyusod elhozza a játékát, hogy egy kicsit jobbá tegye a szörnyű élményt. Görgess lejjebb, hogy megnézd, miért kell mindenkinek annyira törődnie a kutyájával, mint amennyire az törődik vele.

Hirdetés

 

Aggódó kutya nem hajlandó magára hagyni a gazdáját, aki megsérült egy esésben

Ez a kutya megmentette a tulajdonosa életét azzal, hogy közel 24 órán át feküdt rajta fagyos körülmények között

„A lányomnak hosszú napja volt..”

Hirdetés

„A párom nem érezte jól magát, és mindenki segíteni akart.”

„Nincs kétségem arról, hogy kutyám tudja, hogy terhes vagyok”

Erős ember-állat kötelék a halálig

Hirdetés

„Két hete született a babánk. A kutyám úgy döntött, hogy az övé, és mindig olyan közel marad hozzá, amennyire csak tud.”

Ez a szerető kutyus

„A kutyám beleesett egy jeges tóba tegnap. A feleségem beugrott és megmentette. Így aludtak tegnap este.”

„Ma van apám születésnapja, és csak annyit akart, hogy összebújjon a kutyánkkal, akit egy hete nem látott, mert kórházban volt. Sikerült engedélyt szereznünk erre a születésnapi meglepetésre.”

Hirdetés

„Tévénézés Bestie-vel”

„A szolgálati kutyámat arra képezték ki, hogy reagáljon a szorongásra. Az egyik módja, hogy rávesz, hogy fogd a mancsát.”

„Minden alkalommal, amikor a zuhany alatt vagyok, a kutyám aggódó pillantással bámul rám. Szerintem azt feltételezi, hogy ideges vagyok itt (mert utálja a fürdőket). Szóval azt hiszi, ha bedobja a játékát, jobban fogom érezni magam!”

„A barátnőm kutyája tudta, hogy rosszul érzi magát, ezért hozott neki egy játékot”

Hirdetés

„A kutyáim nem hagyták el anyám oldalát, amikor beteg volt. Védték őt, és gondoskodtak róla, hogy melegen maradjon.”

 

Kapcsolódó cikkek