17 híresség, akik nagyszerű szülők

A szülői élet olyan, mint egy cirkusz, ahol a szülőknek sok szerepet kell eljátszania. Legyen szó bohócról, zenészről, énekesről, táncosról, szigorú elvekről vagy bűvészről, egy szülő mindezeket a szerepeket betölti a gyermekei számára. És a sztárszülők sem különböznek ettől.

Összeállítottunk egy listát azokról a sztárszülőkről, akik a karrierjükben és a szülői szerepükben is remekeltek.

Hirdetés

 

1. David Beckham

Amikor a gyermekeivel töltött legkedvesebb pillanatokról beszélt, David Beckham a következőket mondta: „Az idő nagyon gyorsan telik. Az egyik percben még a kórházban tartod őket először a karodban, a következőben pedig már autót vezetnek. De ez a legkülönlegesebb dolog, soha semmin nem változtatnék.”

2. Andy Cohen

Az egyedülálló apuka, Andy Cohen 2019 februárjában béranyaság útján fogadta fiát, Benjamint. A szülői filozófiájáról így nyilatkozott: „Az árral akarok haladni, és nem stresszelni”.

3. LeBron James

Hirdetés

A kosárlabda szupersztár, Le Bron James családos embernek tartja magát. Három gyermeke van, és amikor a szülői szerepvállalásról van szó, James egyetlen útmutatója az édesanyja, Gloria Marie James volt. Azt mondja: „Az igazság az, hogy mindent, amit a szülői létről tanultam… azt édesanyámtól tanultam”.

4. Dwayne „The Rock” Johnson

Dwayne Johnson imádnivaló köteléket ápol a gyerekeivel, ami jól látható a közösségi média fiókjain. Ahogy a posztjában az apuka-lánya beszélgetésről beszél, azt tanácsolja a szülőknek, hogy a rohanó időbeosztás ellenére is töltsenek minőségi időt a gyerekeikkel.

5. Serena Williams

Serena Williams egy interjúban a sebezhetőségről és az erősségről beszél: „Sportolóként nem lehetsz sebezhető. Erősnek kell lenned, anyaként teljesen sebezhető vagy mindennel szemben. És ez az, ami félelmetes.” De az, hogy folytatja és mosolyog, mintha semmi sem történt volna, arra inspirálja, hogy sportolóként és anyaként is zseniális legyen.

6. Chris Hemsworth

Amikor a szülői létről beszél, az ausztrál színész azt mondja: „Szerintem [a szülőség] mindannyiunkból kihozza a gyermeket” – teszi hozzá. „Ez az, ami olyan gyönyörű. Emlékeztet arra, hogy mennyire elbűvöltek a dolgok, és hogy órákat tudsz eltölteni azzal, hogy csak úgy együtt vagy valakivel. Ez csodálatos.”

Hirdetés

7. Khloe Kardashian

Khloe Kardashiannak van néhány erőteljes tanácsa a kislánya számára: „Szeretném, ha minél több befogadásnak, de változatosságnak lenne kitéve. Nem akarom, hogy egy buborékban éljen, mert valóban nagyon kiváltságos életünk van, és azt akarom, hogy mindenféle életet és mindenféle életformát megismerjen, és nagyon tudatában legyen ennek.”

8. Christina Aguilera

Aguilera arról, hogy Max és Summer édesanyja: „Mindketten az életem örömei. Esküszöm, ha nem Summer-nek hívtam volna, akkor Joy-nak hívnám, mert ő egyszerűen bevilágítja a szobát, és ragyogást és boldogságot sugároz.”

9. Emma Roberts

Az anyaság nem arról szól, hogy mindig tökéletesnek kell lenni. Emma Roberts ezt egy interjúban is megerősítette, amikor azt mondta: „Ez nem olyasmi, amiről mindig úgy érzed, hogy jól csinálod, de minden nap jobb leszel. Ha kétségeid vannak, csak szeresd a gyerekedet és magadat.”

10.Enrique Iglesias

Hirdetés

Enrique Iglesias, a híres spanyol énekes 3 gyermek büszke édesapja. Alig várja, hogy lássa gyermekeit a jövőben felvirágozni, és azt mondta: „Őszintén megmondom, ha egyet kellene választanom, egyértelműen a sportot választanám” – jegyezte meg. „Már csak azért is, mert imádom a sportot. Imádom a golfot, imádom a teniszt, és nem bánnám, ha az egyik kislányomat teniszezni látnám.”

11. Shakira

Az énekesnő elárulta, hogyan változtatta meg őt a szülői lét: „Elmozdította az univerzumom tengelyét. Most már minden körülöttük összpontosul. Ez a szeretet egy új dimenziója, legalábbis számomra. Segített abban is, hogy összességében sokkal fegyelmezettebb legyek, ha a napirend betartásáról van szó, mert most már kénytelen vagy prioritásokat felállítani. Korábban a saját főnököm voltam, de most már 2 apró főnököm van, akiknek felelnem kell.”

12. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez megosztja, hogy milyen szerencsés, hogy anya lehet, és nem veszi „természetesnek”. Nagyra becsüli és hálás a gyermekvállalás öröméért, és azt mondta: „Egyszerűen sokkal jobbá tették az életemet.”

13. Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris kifejezte, hogy ő a „rossz zsaru”, amikor a gyerekek fegyelmezéséről van szó. Szülői stílusa eltér másokétól, mivel ő inkább „tábori tanácsadó”, mint „anyai nevelő”. Azt is megosztotta, hogy a szülői lét segített neki abban, hogy „jobb hallgatóvá” váljon.

14.Salma Hayek

Hirdetés

Salma Hayek arról, hogy 41 évesen anya lett: „Azt hiszem, jobb anya vagyok, mert később született meg”.

15. Hilary Duff

Hilary Duff egy interjúban osztotta meg tapasztalatait az anyaságról: „Sokkal több önbizalmat kaptam nőként, mint egész, nem csak anyaként. A munkámban és a mindennapi életemben – azt hiszem, van egy önbizalom, ami az anyasággal jár.”

16. Chance the Rapper

A rappernek nem könnyű időt szakítani a sűrű napirendjéből, de a prioritásai jól meghatározottak. Chance the Rapper a Twitter-fiókján osztott meg egy kis tanácsot lánya hajának fésülésére:
1. Víz
2. Arganolaj
3. Shea vaj
4. Széles fogú fésű (nagyon széles).”

17. Kylie Jenner

Kylie Jenner nagyszerű szülője Storminak, és méltóságteljesen fogadta ezt a változást az életében: „Mindenki azt mondja, hogy teljesen megváltozol, amikor anya leszel, de én tényleg ugyanúgy érzem magam, csak jobban”.

via

Kapcsolódó cikkek