17 híresség, akik teljesen uralták a kínos pillanatokat, mintha nem lenne nagy ügy

A hírességek gyönyörű ruhákban, mesés hajjal és magas sarkú cipővel tökéletesen néznek ki a filmekben és a tévében. De néha a ruháikkal is lehetnek problémák. Csodálatos, hogy a legtöbb sztár méltósággal és jó humorérzékkel kezeli ezeket a helyzeteket.

 

Hirdetés

Salma Hayek

Egy rendezvényen Salma Hayek kesztyűje véletlenül fennakadt Fran Drescher fekete ruháján. De nem kell aggódni, egy asszisztens gyorsan rendbe hozta a dolgot. A legjobb, hogy mindkét színésznő viccet csinált a dologból!

Margot Robbie

Embed from Getty Images

Egy nyilvános eseményen történt valami Margot Robbie cipzárjával. Szerencsére a közelben álló Alexander Skarsgård gyorsan reagált, és segített neki. Néhány másodperc múlva mindkét színész folytatta a pózolást, mint a totális profik.

Chrissy Teigen

Embed from Getty Images

Chrissy Teigen egy hihetetlenül magasan kivágott ruhát választott, így kissé kiszolgáltatottnak érezte magát. A kényelem és a szerénység megőrzése érdekében kénytelen volt eltakarni magát. Még ilyen pillanatokban is méltósággal és magabiztosan kezelte a helyzetet.

Hirdetés

Dakota Johnson

Dakota Johnson egy rövid ruhát választott a The Late Late Show with James Corden című műsorban való megjelenéséhez. A műsor alatt azon kapta magát, hogy el kell takarnia magát a kezével, hogy jobban érezze magát. A váratlan helyzet ellenére kecsesen kezelte a helyzetet, és profiként folytatta az interjút.

Rihanna

Rihanna lenyűgözően nézett ruhájában, de a válla folyton lecsúszott. A popdíva nem hagyta magát elriasztani, és gyorsan talált egy okos megoldást – a kezében tartotta a ruhát, hogy minden a helyén maradjon. Gyors gondolkodása megmentette a helyzetet, és magabiztosan folytatta a szereplést.

Nicole Kidman

Nicole Kidman ruhájának trükkös szabása ellenére nem hagyta, hogy ez elrontsa a kedvét. A színésznő remek humorral kezelte a helyzetet, folyamatosan igazgatta a ruháját, miközben az esemény alatt végig megőrizte ragyogó mosolyát. Kecsessége és pozitivitása átütött rajta, így igazi példaképpé vált a ruhatári kihívások kezelésében.

Amy Adams

Hirdetés

Amy Adams egy hihetetlenül szűk ruhát választott, ami megnehezítette számára a mozgást a vörös szőnyegen. Az esemény iránti elkötelezettsége és profizmusa azonban érvényesült, hiszen továbbra is széles mosollyal pózolt a fotósoknak.

Embed from Getty Images

A ruhatári kihívás ellenére megmutatta kecsességét és elszántságát, és fertőző pozitivitásával a legjobbat hozta ki a helyzetből.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ruhájának szegélye úgy tűnt, hogy az este folyamán önálló életet élt. Ennek ellenére a színésznő eltökélt volt, hogy nem hagyja, hogy ez ruhatári malőrt okozzon.

Embed from Getty Images

Méltóságteljesen kezelte a helyzetet, és ügyelt arra, hogy a ruha a helyén maradjon az egész esemény alatt. A váratlan helyzet kezelésében tanúsított kecsessége és higgadtsága még inkább kiemelte az eseményen való amúgy is csodálatra méltó jelenlétét.

Hirdetés

Raffey Cassidy

Egy rendezvény során Raffey Cassidy belegabalyodott a ruhájába. Szerencsére kollégái, Natalie Portman, Brady Corbet és Stacy Martin a segítségére siettek, és segítettek neki kibogozni, megmutatva a csapatmunkát és a bajtársiasságot. Támogatásuk és gyors cselekvésüknek köszönhetően Raffey számára könnyebben kezelhetővé vált a helyzet, és mosolyogva tudta folytatni az eseményt.

Sharon Stone

Annak ellenére, hogy átnedvesedett a ruhája alja, ami miatt a nehéz anyag megereszkedett, és a vágások a tervezettnél messzebbre mentek, Sharon Stone figyelemre méltóan higgadt maradt. Nyomokban sem mutatott aggodalmat vagy frusztrációt, ezzel is bizonyítva magabiztosságát és profizmusát.

Az incidens nem zavarta, úgy folytatta az eseményt, mintha mi sem történt volna, és mindenkit lenyűgözött a higgadt viselkedése.

Jennifer Lopez

J.Lo lenyűgöző ruhája mintha nem vett volna tudomást arról, hogy az emberek izzadnak, és az izzadásgátló nem biztos, hogy mindig segít. Az énekesnőt & színésznőt azonban ez teljesen hidegen hagyta. Nem hagyta, hogy egy kis izzadtság zavarja!

Lily-Rose Depp

Hirdetés

Lily-Rose Depp kínos helyzetbe került, amikor a melltartója úgy tűnt, hogy rosszul viselkedik. A színésznő azonban gyorsan reagált, elegánsan tartotta a ruhája felső részét, hogy megőrizze a nyugalmát.

Jennifer Lawrence

Annak ellenére, hogy Jennifer lenyűgöző ruhájának alsó része elszakadt a színpadra menet, a színésznő figyelemre méltóan higgadt maradt. Egy cseppet sem hagyta, hogy a ruhatári hiba megzavarja.

Zoe Saldaña

Az esemény során Zoe Saldañavéletlenül rálépett a ruhája szegélyére, amitől majdnem megbotlott és elesett. Csodálatos kollégái azonban a segítségére siettek.

Rosamund Pike

Rosamund Pike a The Tonight Show című műsor vendége volt, amikor sajnos a ruhája hátul felhasadt. A ruhatári malőr ellenére humorral és tartással kezelte a helyzetet, és könnyed pillanattá változtatta azt. Az, hogy képes volt nevetni a dolgon, megmutatta laza természetét, ami még élvezetesebbé tette a műsort mindenki számára.

Sarah Jessica Parker

Embed from Getty Images

Sarah Jessica Parker teljesen lenyűgözően nézett ki mini ruhájában, és még az sem rontotta el a megjelenését, hogy folyamatosan le kellett húznia a ruhát, és meg kellett igazítania a melltartóját. Mindezt mosolyogva oldotta meg, és nem hagyta, hogy az apró igazítások befolyásolják önbizalmát és eleganciáját. Stílusa és kecsessége érintetlen maradt, és továbbra is a rá jellemző bájjal robbantotta fel az eseményt.

via

Kapcsolódó cikkek