18 ember, aki bebizonyította, hogy az ellenálló képessége erősebb, mint a gyémánt

Sokunknak kellett már megküzdenie olyan körülményekkel, melyekről úgy tűnt, hogy nem tudunk megbirkózni. Néha úgy érezhetjük, hogy jobb lenne feladni a sors elleni harcot, és hagyni, hogy történjen, ami történik; de szerencsére a cikkben szereplő emberek más utat választottak.

Bebizonyították maguknak és a körülöttük lévő embereknek, hogy a türelem, a hit és az akaraterő képes a feje tetejére állítani ezt a világot.

Hirdetés

 

„8 hónap különbséggel. A rák legyőzése és a 30. betöltése ugyanabban az évben. Én vagyok a legszerencsésebb vagy legszerencsétlenebb ember a világon, attól függően, hogy milyen szemszögből nézzük. Én a szerencsét választom”

„Már nem vagyok depressziós ahhoz, hogy alkossak! Ezt az orvosomnak készítettem, és imádta.”

„Miután hónapokig próbálkoztunk, és a gyerekünk napokig pokollá tette a földön… kiderült, hogy ikreket várunk. Kívánj nekünk szerencsét!”

Hirdetés

„Tavaly minden csontot eltörtem az arcomban. Kedden volt a negyedik műtétem. CT-vizsgálat volt, és minden JÓL néz ki.”

„Néhány hónappal ezelőtt egyáltalán nem volt szempillám. Ma viseltem először sárga szempillaspirált!”

„2019-ben egy műtét után azzal szembesültem, hogy nem tudom egyedül felemelni a bal karomat. Már egy hónapja végzek erőnléti edzéseket az edzőteremben”

Hirdetés

„Mastectomia, hat hónap kemoterápia és hat hét sugárzás után megszólaltattam a csengőt!”

„Augusztusban koponyatörést szenvedtem. Most végre (lassan) újra tanárként dolgozhatok”

„Hosszú volt a boldogságomhoz vezető út!”

„5 évbe telt, mire egészséges súlyt szereztem”

Hirdetés

„Évek óta bénító szorongásom van, de valahogy összeszedtem a bátorságomat, hogy ma este fellépjek az első nyitott mikrofonos vígjáték estémen! Nem hiszem el, hogy megcsináltam!!”

„A meglehetősen súlyos anorexia leküzdésétől a maratonistává válásig! ”

„Évekig azt mondták, hogy nem lehet gyerekem, de hivatalosan is eljutottam a 30. hétig egy teljesen egészséges babával!”

„Élek.”

Hirdetés

„Sok vita után végül kivitte a járókelőt az iskolába!”

„Több éves próbálkozás, számos vetélés és végtelennek tűnő szívfájdalom után, 3 nappal ezelőtt végre üdvözöltük első gyermekünket”

„A boldog feleségem. 26 éve vagyunk házasok, ez idő alatt táncosból rokkanttá vált, és még mindig ő a legboldogabb, legpozitívabb ember, akit ismerek”

„Ez valami nagy dolog kezdete!”

 

via

Kapcsolódó cikkek