18 ember nyíltan beszélt a hobbijairól, és azok messze nem hétköznapiak

„Mi a hobbid?” Ezt a kérdést gyakran hallhatjuk, amikor új emberekkel találkozunk, és az illető válasza sokat elárulhat róla, különösen, ha a hobbija túlmutat a hagyományos hobbik határain. Még a hírességeknek is számos külső érdeklődési körük van. Toma Hanks például régi gépírógépeket gyűjt, Claudia Schiffer imádja a pókokat, Mike Tyson pedig galambokat tenyészt.

Igazán le voltunk nyűgözve, miután megtudtuk, hogy az internetezők minek szentelik szabadidejüket. Mi pedig bátran tudomásul vesszük ezeket a szokatlan hobbikat.

Hirdetés

 

„Elkezdtem babakocsikat festeni. Az első kísérletemet egy barátom babakocsiján tartottam. Mindenki elégedett volt az eredménnyel.”

„Pillangókat tenyésztettem. 15 hernyót rendeltem az interneten. Ma megkaptam az első eredményt: az egyik pillangó kikelt!”

„Elég furcsán hangzik, de szokatlan gyufákat gyűjtök.”

Hirdetés

„Ez itt kicsit több mint egy évig tartott. 900 darab és több száz szál és csomó!”

„Az új hobbim az, hogy rá photoshopoljam a macskámat filmplakátokba, és a vőlegényem telefonjának háttereként állítsam be őket.”

„Apám hobbiból farag Pokémonokat.”

Hirdetés

„Gyűjtöm a tusolókat.”

„Jelenleg egy vállalati étteremben dolgozom. Utáltam, hogy nem tudok kreatív lenni, ezért néhány hete új hobbiba kezdtem.”

„Nemrég fedeztem fel, hogyan lehet képeket bármilyen felületre nyomtatni akrillal. Úgy döntöttem, hogy kombinálom a retro játékok iránti szenvedélyemmel.”

„A főnököm tudatta velem, hogy késni fog, mert egy kiállításon vesz részt. Amikor beléptem az irodájába, ezt láttam: 3D-ben kinyomtatta ezt, és spray-vel lefestette.”

Hirdetés

„Apám nyugdíjba vonult villanyszerelő, és hobbiból kezdett lámpákat készíteni.”

„Az egész azzal kezdődött, hogy meglátogattam egy boltot a lányommal. Rábukkantam a szokásos gyurmára, és megvettem. Az egész folyamat 1 hónapig tartott.”

„Anyám új hobbija: zseléművészetet, teljesen ehető!”

„Az új hobbim a 3D-s nyomtatással készült terepek és azok kifestése.”

Hirdetés

„Cápát csináltam a cápafog-gyűjteményemből.”

„A legutóbbi hobbim: törpe kések. Nyirből, tölgyből, gyertyánból, sárgarézből és vasból készülnek.”

„Az anyósom hobbiból fotózza a helyi madarakat. Ez messze a kedvencem.”

„Szokatlan lóheréket gyűjtök. Négylevelű, 5 , 6 és 7 levelű is van a gyűjteményemben.”

 

Kapcsolódó cikkek