18 kép, ami széles mosolyt csal az arcodra

Egy tanulmány kimutatta, hogy az emberek hajlamosak jobban emlékezni a rossz dolgokra, mint a jókra. Ez azért van, mert ezeket az emlékeket védelemként akarjuk felhasználni, hogy a jövőben ne kövessük el ugyanazokat a hibákat. Azonban minden egyes nap történnek velünk vagy a körülöttünk élőkkel jó dolgok. Csak annyi kell, hogy ne a rosszra koncentráljunk, hanem kezdjük el értékelni az apró győzelmeket.

Szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam ezekre a képekre, ahol az emberek olyan pillanatokat teremtettek vagy ünnepeltek, amelyek mindenkit megérinthetnek.

Hirdetés

 

„Ez a liba tojást rakott a kórház kertjében, és egy nagy ültetőben fészkel. Az egyik karbantartó srácunk neki építette ezt az esernyőt”

„Simba és Cooper. Több mint egy év után először ölelkeztek.”

„Az újévi fogadalom a fogyás volt!”

Hirdetés

„Lerobbant New York egyik forgalmas utcáján, csúcsforgalomban. Nincs dudálás vagy kiabálás, csak emberek, akik segíteni próbáltak!”

„Egy évvel ezelőtt 30% esélyt adtak a túlélésre. Ma még mindig állok.”

„5 éve tiszta és józan.”

Hirdetés

„17 évvel ezelőtt elvittem a barátnőmet az akváriumba. Ma elvittük a lányunkat ugyanide és kiderült, hogy a park még mindig ott van.”

„Az olyan családhoz való tartozás, amely engem választott, minden nap melegíti a szívemet.”

„A legaranyosabb bajkeverő.”

„A múlt héten kiadtam egy lemezt. A bevétel egy részéből 113 szendvicset készítettünk a rászorulóknak.”

Hirdetés

„Öt évvel ezelőtt és ma.”

„A gyermekkoromat a helyi könyvtár polcai közt bolyongtam. Most hihetetlen látni, hogy a kiadott könyvem ugyanazon a polcon van.”

„12 nap alatt berendeztem az örökbefogadott gyerekem szobáját anélkül, hogy egy centet is költöttem volna. Ezt mind a közösségem tagjai adományozták.”

„Boldog 101. születésnapot!”

Hirdetés

„Igent mondott.”

„Ha meglát, odajön, hogy ráharapjon a karomra.”

„Apró cica, apró karmokkal”

„Az imádnivaló nagymamám a rododendron előtt áll, amit az anyja több mint 45 évvel ezelőtt.”

 

via

Kapcsolódó cikkek