2023 szépségtrendjei, amit ki kell próbálnod, ha átalakulást szeretnél elérni

A féktelen kísérletezés az önkifejezés érdekében idén a szépségipar legnagyobb célja. Legyen szó a ’70-es évek retro stílusának visszatéréséről vagy a ’90-es évek merészségéről, 2023 ígéretes év mindazok számára, akik stílusosan szeretnének debütálni.

Ne féljetek kockáztatni. Olvass tovább, hogy felfedezd azokat a trendeket, amelyeket vagy imádni fogsz, vagy el akarsz majd felejteni.

Hirdetés

 

Vékony szemöldök

A ’90-es évek népszerű szépségtrendje visszatér, de ezúttal egy csavarral. Doja Cat-hez hasonlóan alakítsd át a hagyományos vékony szemöldököt egyedi dizájnná. A szépség még sosem volt ennyire szórakoztató.

Orrpír

Ha szeretnéd fejleszteni a kontúrozási képességeidet, ez kell neked! Az orrpír tavaly óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és az ígéretek szerint 2023-ban is erősödni fog.

Hamis szemtáskák

Hirdetés

A természetes szépség dicsőítésére törekedve a hamis szemtáskák trenddé váltak. Lila, kék és piros szemhéjfestékek használatával a sminkmániások szemtáskákat hamisítanak, hogy természetesebb és egyszerűbb megjelenést teremtsenek.

Elmaszatolt szemceruza

Avril Lavigne visszahozza ezt a trendet! Felejtsd el a tökéletes szemek vagy macskaszemek elsajátítását. A 2023-as trend az elmaszatolt szemceruza, így nem kell szemceruza-szakértőnek lenned. Minél merészebb, annál jobb.

Retro frizura

A retro glam visszatért, ezúttal olyan évtizedekre utalva, mint az 1960-as, 1970-es és 1980-as évek. A legegyszerűbb módja, hogy elérd, és trendinek maradj, a drámai hajcsavarás. Adj egy kis volument a lófarokba!

„Szájszárnyak”

Alexa Demie arrives at the „Euphoria” Los Angeles FYC event, Wednesday, April 20, 2022, at the Academy Museum. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ennek a trendnek az a célja, hogy az ajak volumenhatását az ajakceruza segítségével érjük el. Ha készen állsz a Bratz-look elérésére, nem kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc sötét ceruzádat, és elkezdeni kihúzni a szád sarkát, egy kissé felfelé. Ezután húzd ki az ajkaidat, az ajakceruzát pedig szárny alakban kösd össze a megrajzolt mosolyvonalakkal. Egy kis ecsettel oszlasd el, és fejezd be a kedvenc szájfényeddel.

Mulett frizura

Hirdetés

Ha az a célod, hogy friss és laza külsőt adj a hajadnak, akkor a mullet frizura a kihagyhatatlan. Könnyen formázható reggelente, amikor rohansz. Nézd csak meg Jenna Ortegat!

„Babasmink”

A babasmink egy olyan trend, amely 2023-ban is erős. Többféleképpen is el lehet érni ezt a megjelenést, de a mi kedvencünk a csillogás. Használj nagyon világos fedőszínt, koncentrálj a duzzadt ajkak, a gyöngyházfényű finishek, a rózsás arcok és az őzike szemek elérésére.

Hátrafelé irányuló smink

Ha valaha is kíváncsi voltál, mi a hírességek titka a természetesen formás arc eléréséhez, itt a válasz. Kendall Jenner sminkmestere elárulta, hogy a természetesen formás tekintet titka a fordított smink. A technika lényege, hogy a kontúrozással kezdünk, majd elfedünk, és az egészet egy kis alapozóval elegyítjük.

Baba frufru

A bébi frufru merész mód, és visszarepít a 70-es évekbe. Olyan rövidre vághatod, amilyenre csak akarod, és akár egy kis ombré színt is hozzáadhatsz, hogy ezt a megjelenést a következő szintre emeld.

Hirdetés

via

Kapcsolódó cikkek