Ismerd meg a legkedveltebb karácsonyi film szupersztárjait 30 évvel később

Az idő repül, és nehéz elhinni, hogy már 30 éve, hogy bemutatták a közkedvelt karácsonyi filmet, a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban-t. Az évforduló alkalmából újra felkerestük a szereplőket, hogy megnézzük, mit csináltak a filmben játszott szerepük óta.

 

Hirdetés

Marvin Merchants, akit Daniel Stern alakított

Stern most 65 éves, és továbbra is színészkedik. Legutóbbi szerepe 2023-ban jelenik meg, ugyanis csatlakozott a For All Mankind című sci-fi sorozat 4. évadának szereplőgárdájához. További munkái közé tartozik, hogy 1988 és 1993 között a népszerű The Wonder Years című sorozat narrátora volt.

Kevin McCallister, akit Macaulay Culkin alakított

Culkin most 42 éves, és nemrég lett apukája 2021-ben született fiának menyasszonyával, Brenda Song színésznővel. Egyik legutóbbi színészi szerepe az American Horror Story 10. évadában volt, mely szerepéért a kritikusok elismerését is elnyerte.

Kate McCallister, akit Catherine O’Hara alakított

O’Hara most 68 éves, és Kevin anyukájának ikonikus alakítása óta számos figyelemre méltó szerepet kapott. A színésznő 2015 és 2020 között a Schitt’s Creek című tévésorozatban játszotta a lecsúszott szappanopera-színésznő szerepét, amiért Emmy-díjat kapott a vígjátéksorozat kiemelkedő női főszereplőjeként.

Hirdetés

Buzz McCallistert Devin Ratray alakította

Ratray most 45 éves, és számos szerepben feltűnt már, mióta Kevin nagytestvérét alakította. Többek között a Law & Order és a Supernatural című sorozatokban is szerepelt. Emellett állandó szereplője lett az MTV Damage Control című valóságshow-sorozatának is.

Mr. Hector, a portás, akit Tim Curry alakított

Curry most 76 éves. 2012-ben súlyos agyvérzést kapott, ami miatt kerekesszékbe szorult, és az egészségi állapotának helyreállítása részeként fizikoterápiára és logopédiai kezelésre szorult. A stroke után a színész munkája főként a szinkronszínészetre terelődött, azonban továbbra is énekel, és rajongói találkozókon is megjelenik.

Harry Lime, akit Joe Pesci alakított

Pesci most 79 éves, és néhány évvel ezelőtt előbújt a nyugdíjas éveiből, hogy szerepeljen a 2019-es Az ír című filmben, amiért Oscar-jelölést kapott. A stáb többi tagjával ellentétben Joe már az Reszkessetek betörők előtt is ismert színész volt, főleg az 1990-es Goodfellas című népszerű filmben játszott szerepe miatt.

Frank bácsi, akit Gerry Bamman alakított

Hirdetés

Embed from Getty Images

Bamman most 81 éves, és bár a klasszikus film után is szerepelt még filmekben és tévésorozatokban, Frank bácsi szerepe továbbra is a leghíresebb. Eddigi utolsó színészi alakítása 2015-ben, a The Following című tévésorozatban volt.

Fuller, akit Kieran Culkin alakított

Kieran, aki Macaulay valódi öccse, most 40 éves, és továbbra is sikeres színészi karriert épít. Egyik legújabb és jelentősebb szerepe a Succession című sorozat. 2013 óta házas, és feleségével egy fiú és egy lány szülei.

 

via

Kapcsolódó cikkek