Tippek arra, hogy divatosan öltözz anélkül, hogy elköltenéd az egész fizetésed

Nem kell egy vagyont elköltened, és nem is kell lépést tartanod a legújabb trendekkel ahhoz, hogy jól nézz ki. Néhány egyszerű tipp ismerete elég lehet ahhoz, hogy a számodra (és a pénztárcád számára) legjobb ruhákat válaszd ki. Végül is nem szabad elfelejtened, hogy vannak olyan klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Nézz meg néhány tippet, hogy megtudd, hogyan lehetsz divatos anélkül, hogy aggódnál a pénz miatt.

Hirdetés

 

1. Gondosan válassz anyagot.

Az olyan anyagok, mint a neoprén, a vászon vagy a tweed drágának és kifinomultnak tűnhetnek akkor is, ha nem azok. Az ilyen ruhadarabokat alacsony áron is megtalálhatod, ugyanakkor kifinomult és elbűvölő megjelenést érhetsz el.

2. Bőr helyett válassz műszőrmét.

Bár jobb, ha minőségi anyagokba és dizájner ruhadarabokba fektetsz, ez nem mindig megfizethető. Szerencsére vannak olyan műszőrme opciók, amelyeknél észre sem veszed a különbséget a drága és a megfizethető ruhadarab között. A velúr jó példa erre: tovább tart, mint a vinil, és fenntarthatóbb választás, mint a bőr.

3. Válassz hegyes orrú cipőt.

Hirdetés

Ahhoz, hogy jól nézz ki, felesleges egy egész szekrény tele cipővel. Jobb, ha hegyes és zárt orrú cipőkbe fektetsz: ezek jobban stilizálják az alakodat és a lábadat, mint a többi típus. Emellett elegánsan is néznek ki, és tökéletesen megfelelnek az irodába vagy egy partira, attól függően, hogy milyen ruhát választottál.

4. Ne ess túlzásba a díszítőelemekkel.

A részletek sokat elárulhatnak a ruha minőségéről és költségéről. A dizájner ruhák általában tartalmaznak néhány részletet, ezért jobb, ha nem viszed túlzásba a díszítőelemekkel, ha egyszerű, mégis elegáns és nőies megjelenést szeretnél elérni.

5. A cipzárak fontosak!

Egy nyitott cipzár vagy egy olyan cipzár, amelynek színe egyáltalán nem illik a ruhadarabhoz szemet szúr. Ezért az apró részletekre való odafigyelés nagy különbséget jelent.

6. Kombinálj anyagokat és textúrákat.

A különböző textúrák és szövetek keverése egy másik jó tipp, mivel „életet vihetsz” a megjelenésedbe anélkül, hogy túlzásba vinnéd a kiegészítők és egyéb elemek használatát. Az évszakoktól függően keverheted a farmer, a pamut, a selyem, a vászon stb. anyagokat.

Hirdetés

7. Arany kiegészítők.

Ez egy egyszerű trükk, de nagyon hatásos. Válassz egy egyszerű megjelenést klasszikus színekkel, és adj hozzá néhány műarany kiegészítőt. Automatikusan csinos és elegáns megjelenést kapsz, még akkor is, ha csak egy pólót és egy farmert viselsz.

8. Fektess a prioritásaidba.

Ha korlátozott a költségvetés, fektess egy kicsit többet olyan ruhadarabokba, amelyeket minden nap használni fogsz. Ha tudod, hogy a farmert és az inget fogjod a legtöbbet hordani, akkor vásárolj néhány jó minőségű ruhadarabot, mint több olcsót.

9. Tűrd be az ingeket.

Az ingek begyűrése ingyenes, de sokat számít – stilizálja az alakodat, és klasszikus, elegáns megjelenést kölcsönöz. Ráadásul nem kell aggódnod amiatt, hogy túl sok időt töltesz vasalással.

10. Próbálkozz a monokróm öltözetekkel.

Hirdetés

Bár a monokróm öltözékek, különösen a teljesen fehér ruhák kockázatosnak tűnhetnek, érdemes kipróbálni! Nem számít, hogy mennyire olcsó vagy egyszerű ruhadarabokról van szó. A fehér azonnal takaros, nőies és kifinomult megjelenést kölcsönöz.

via

Kapcsolódó cikkek