Az anya tévénézés közben a falhoz ragadva találja lányát

Az igazi „Póklány” meghódította a közösségi média felhasználóinak szívét a gravitációt meghazudtoló mutatványaival és ártatlanságával. Ez a hihetetlen 8 éves kislány a délkelet-kínai Fujian tartomány előtt található Pingtan szigetéről egy szokatlan hobbit űz, amely a netezők körében nagy csodálkozást váltott ki: úgy néz tévét, hogy közben a plafonra tapad.

Hirdetés

A kislány elképesztő mutatványát édesanyja fedezte fel a nappaliban készült biztonsági felvételeken keresztül, ami az online közösségben izgalom és kíváncsiság hullámát váltotta ki. A videót július 9-én tette közzé a lány édesanyja, aki a @juan56008 felhasználónévre hallgat a Douyin (a TikTok kínai változata) oldalon, és azt mutatja, ahogy a fiatal „hősnő” lazán felmászik a kanapéról két fal sarkára, mielőtt nyugodtan megpihen a plafonon.

A gravitációnak látszólag ellentmondó pozícióban keresztbe teszi a karjait, és egy teljesen új perspektívából élvezi kedvenc tévéműsorát. A leglenyűgözőbb ebben az, hogy családtagjai továbbra is közömbösen nézik a tévét, látszólag nem zavarja őket a „különleges képességű” kishölgy.

A fiatal lány szuperhős alteregójának felfedezése legalább annyira meglepő volt a családja számára, mint a neten lévők számára. Az édesanyja szerint senki sem tudott a lány hihetetlen tehetségéről, amíg rá nem bukkant a biztonsági felvételekre.

„Kíváncsi vagyok, hogyan mászott fel és le. Mindig is volt egy kis fenegyerekes hajlama, és képességei végre napvilágra kerültek, izgalomba hozva a közönséget az egész kontinensen.”

Hirdetés

Ahogy a valóságos képregényhősről szóló hír futótűzként terjedt az interneten, számos online megfigyelő csatlakozott a rendkívüli mutatványával kapcsolatos elméleteivel. Egyikük azt tippelte, hogy képessége annak tudható be, hogy a gyerekek általában kisebb súlyúak, a csempézett falak pedig nagyobb tapadást biztosítanak, így könnyebben tud felmászni és megtapadni. Sőt, mivel egy tengerparti, párás éghajlatú városból származik, egyesek azt feltételezték, hogy a kislány képessége környezeti tényezők következménye lehet.

via

Kapcsolódó cikkek