Fájdalmas okoból leborotváltam a 12 éves lányom arcát

Vidya Gopalan egy 38 éves, kétgyermekes anyuka. Rendszeresen oszt meg videókat magáról és lányáról, a 12 éves Sahanáról több mint 2,1 millió követőjével a TikTok-on. Nemrég az egyik videója vírusszerűen terjedt el, közel 30 millió megtekintéssel. Szülők millióinak szívét érintette meg, és arra késztette őket, hogy megdicsérjék a gondoskodó anyukát.

Vidya komoly okból borotválta le lánya arcát.

Hirdetés

Vidya dicséretet kapott, amiért hagyta, hogy lánya leborotválja a felső ajkát és a szemöldökét. Magát az anyukát is kigúnyolták gyerekkorában, és azt mondja, nem akarta, hogy a lánya ugyanezt az igazságtalan hozzáállást tapasztalja.

Az Észak-Karolinában élő anyuka a TikTok-ra posztolt egy klipet, amelyben leborotválja lánya Sahana szemöldökét és felső ajkát.

A vírusvideóban, ami már több mint 30 millió megtekintést gyűjtött, a rajongó anyuka segített Sahanának eltávolítani az arcszőrzetét, hogy ne cikizzék, a nézők pedig nagyon megdicsérték az anyukát.

Hirdetés

„Semmiképp sem fognak cikizni a gyönyörű, vastag indiai szemöldököd miatt” – mondta a kétgyermekes anyuka a klipben. Miközben borotválta Sahana szemöldökét és felső ajkát, Vidya megosztotta, miért döntött úgy, hogy segít a 12 éves lánynak eltávolítani az arcszőrzetet. „Emlékszem, hogy kigúnyoltak, amikor annyi idős voltam, mint te” – mondta Vidya. Megjegyezte, hogy ez azért volt, mert sűrű szemöldöke és arcszőrzete volt.

A nézők elárasztották a kommentszekciót, és azt mondták, hogy az anya-lánya kapcsolat „megmelengette a szívüket”.

Egy személy azt írta: „Engem is csúfoltak a testszőrzetem miatt az iskolában. Az emberek mindig azt mondják, hogy „ne hallgass rá”, de nehéz, amikor olyan társadalomban élünk, amely mindenkit elítél.”

Egy másik felhasználó hozzátette: „Imádom, hogy megengeded neki, hogy ezt tegye. Sok anyuka azt hiszi, hogy megváltoztatja a gyerekét, pedig ez az önbizalomról és az öngondoskodásról szól! Engem cukkoltak a szőrös karom miatt, de az anyukám nem engedte, hogy leborotváljam. A lányod mindig hálás lesz ezért” – írta egy másik felhasználó.

via

Kapcsolódó cikkek